En Eğlenceli Yaz Okulu

En Eğlenceli Yaz Okulu

Tarihler: 01 Temmuz 2018 Pazar ~ 31 Ağustos 2018 Cuma

Yer: Metrocity Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2018 ~ Ağu 31, 2018

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Metrocity Alışveriş Merkezi, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırmaya devam ediyor. Yetişkin ziyaretçiler kadar çocuk ziyaretçiler için de eğlenceli bir yaşam alanı sunan avm, Temmuz ve Ağustos ayları boyunca devam edecek olan Yaz Okulu ile tüm çocukları sanata ve eğlenceye davet ediyor.

Yaz tatiline girdiğimiz şu günlerde, karne heyecanını atlatan miniklerin gönüllerince vakit geçirecekleri Metrocity AlışverişMerkezi, çocuk etkinlikleriyle bir kez daha gönüllere taht kuracak. 1 Temmuz -31 Ağustos arasındaki Salı-Perşembe-Cumartesi-Pazar günleri devam edecek olan Yaz Okulu Etkinlikleri, tüm çocuklara ücretsiz hizmet verecek. Etkinlikler, ilgili günlerdeki 14.00-18.00 saatleri arasında, -1 kattaki özel etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Hafta içi günlerde Resim-Heykel sanatlarına ilişkin eğitici atölye programlara katılacak olan minikler, hafta sonları da birbirinden ilginç tasarım atölyelerinde akranlarıyla buluşacaklar.

Yaz Okulu içeriği, 5-14 yaş aralığındaki çocukların gelişim evreleri dikkate alınarak özenle hazırlandı. Sanat akımları, türler, ekoller, sanatçılar, teknikler ve uygulamalar içeren program katılan çocuklara katılım sertifikası verilecek. Katılımcı minikler, yaz okulu sonundaki çocuk eserleri sergisine eğitmenler tarafından seçilecek eser veya eserleriyle dahil edilerek sanata doğru büyük bir adım atacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT