Erhan Bayladı Fotograf Sergisi - Masal Gibi

Tarihler: 03 Temmuz 2010 Cumartesi ~ 11 Temmuz 2010 Pazar

Yer: Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi

Adres: E-5 Esenkent yanı Gülsuyu köprüsü üstü Maltepe İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 589 36 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2010 ~ Tem 11, 2010

Erhan Bayladı Fotograf Sergisi - "Masal Gibi"

Doğa ve manzara çalışmalarıyla tanınan fotoğraf sanatçısı Erhan Bayladı 7.kişisel fotoğraf sergisini açıyor. Maltepe Dr.Türkan Saylan Kültür Merkezi`nde 03 Temmuz - 11 Temmuz tarihleri arasında açık olacak serginin adı “Masal Gibi”...

Gerçekten masal gibi görüntülerin yer aldığı fotoğraf sergisinde izleyenlerin “Bunlar gerçekten fotoğraf mı? Yoksa fırça ile boyanmış mı ?" diye tereddütte kaldığı birbirinden güzel 50 fotoğraf yer alacak.

İlginç mekanların görüntülendiği fotoğrafların içinde ,muhakkak bir bayan modelin bulunduğu dikkat çekmekte. Zaten güzel olan doğanın içinde, doğanın en güzel varlıklarından biri olan kadın, aksesuar gibi görünse de görsel olarak çok şey kattığı hemen göze çarpmaktadır. Sanatçı empresyonizm etkisindeki resim anlayışını tuval yerine fotoğraf makinesinin kadrajına taşıyor. Adeta fotoğraf makinesiyle resim yapan Bayladı’nın, fotoğrafın ışıkla çizmek anlamına geldiğini bir kez daha kanıtlayan çalışmaları mutlaka görülmeli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT