Erhan Cihangiroğlu - Bir Kapıdan Girmek

Erhan Cihangiroğlu - Bir Kapıdan Girmek

Tarihler: 20 Eylül 2016 Salı ~ 16 Ekim 2016 Pazar

Yer: Harmony Sanat Galerisi

Adres: İcadiye Caddesi No:42/A Kuzguncuk Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 553 21 67

Faks: 216 553 89 22

Web: http://www.harmonygaleri.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2016 ~ Eki 16, 2016

Harmony Sanat Galerisi yeni dönemin ilk sergisini genç sanatçı Erhan Cihangiroğlu ile yapıyor. - Bir Kapıdan Girmek - adlı sergi, 20 Eylül - 16 Ekim tarihlerinde siz değerli sanat severlere kapılarını aralıyor.

Hangi kapının ardındaydı sizi düşlere ulaştıran yol? Ne vardı o kapının ardında, hatırlıyor musunuz? Canlanıyor mu gözünüzde? Peki ya sizin için hatırlayan biri olsa? Belki de o hatırlıyordur. Yalnızca düşlerinden düşenleri; fırçasının ucunda, sizin için, belki de hatırlayamadıklarınızın kapısını aralamak için bekliyordur. Ama yine de aldanmayın; zira düşlerin keskin doğruları yoktur, siz ne düşlerseniz o olursunuz.

Sahi ne düşlemiştiniz, ne vardı o kapının ardında? Düşlerinize dokunmadan önce siz kimdiniz? İzin verin o kapının ardından size bakan kahramanlar yol göstersin o halde. En karamsar anlarınızda umuda tutunmanızı sağlasınlar. Bırakın o yapsın bunu. Belki de gerisini siz tamamlarsınız. Ya da belki yolculuğuna eşlik etmeyi seçersiniz.

Zira bir başkası nasıl çizerse düşleri sizin için, işte o da öyle çiziyor. Ve hatırlatmaktan çekinmiyor: Bu yaşamsal bir döngünün düşü; tıpkı hayat gibi, tıpkı rüyalar gibi, gerçeğin içinden çizgilere oradan tekrar gerçeğe, sudan toprağa topraktan suya oradan havaya...

Farklı masalların, gerçek renklerin ucundan düşen çizimler “gerçek” düşler diyarının Erhan Cihangiroğlu’nun zihnindeki karşılığı bu.
Burcu Arman

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT