Ertan Mutlu - Müstesna Şehrin, İstanbul Hali Resim Sergisi

Tarihler: 20 Mart 2015 Cuma ~ 30 Mart 2015 Pazartesi

Yer: Ramada İstanbul Asia Hotel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2015 ~ Mar 30, 2015

Ertan Mutlu’nun suluboya resimleri 20 Mart - 30 Mart 2015 tarihleri arasında “MÜSTESNA ŞEHRİN, İSTANBUL HALİ” başlıklı çalışmaları, Uran Vakfı destekleri ile Ramada İstanbul Asia Hotel’ de sergileniyor.

Sanatçı değişik malzemelerle resim üretmesine karşın suluboya tekniğine gönül vermiş ve uzun yıllardır çalışmalarını sürdürmektedir. Konuları genelde doğup büyüdüğü şehir olan İstanbul olmuştur. İstanbul’un tarihine olan ilgisinden dolayı zaman zaman geleneksel sanatlardan da ilham almış ve uygulamalar gerçekleştirmiştir.

İstanbul’un tarihi mekanları, sokakları, mimarisi, vapurları, sosyal yaşamını vb. konularını ele almış ve kendi üslubuna dayalı renk anlayışını işlerken şehrin mistik görünümüne bağlı kalamaya özen göstermiş. Zaman zamanda kendine özgü perspektif kurgulamaları ile panoramik görünümleri zenginleştirmiştir.

Anadolu Yakası’nın ilk Ramada’sı;

Toplantı salonları, farklı oda tipleri, iş ve turizm amaçlı konaklama ve toplantılara kaliteli ve benzersiz hizmet anlayışıyla yeni bir alternatif sunmayı amaçlayan Ramada İstanbul Asia Hotel, Anadolu Yakası’nın ilk Ramada’sı olma özelliğini taşıyor. Boğaziçi Köprüsü, Marmaray, Capitol AVM ve Anadolu yakasının yeni çekim merkezi olma özelliğini taşıyan Akasya AVM’ ye yakın bir konumda yer alan Ramada İstanbul Asia Hotel, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Atatürk Havalimanı’nın ortasında yer alıyor.

Sanatçıya tam destek veriyor

Uran Holding turizm grubu yatırımı olan Ramada İstanbul Asia Hotel; 4 toplantı salonu, 80 oda, otel içerisinde iki restaurant ve spa merkezi ile hizmet veriyor. Ramada İstanbul Asia Hotel, sanata ve sanatçıya verdiği destekle farklılaşıyor. Bünyesinde 230’a yakın orijinal yağlı boya tabloyu barındıran otel, her ay yapılan sergi organizasyonları ile bir iş oteli olmasının yanı sıra misafirlerini keyifle tasarlanmış ve kapıları sanata açılan özel odalarda ağırlıyor.

www.ramadaistanbulasia.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT