Eser Güray- Semiha Binzet Resimde ve Gravürde “ İSTANBUL ”

Tarihler: 19 Aralık 2009 Cumartesi ~ 16 Ocak 2010 Cumartesi 19 Aralık 2009- 16 Ocak 2010

Yer: Yetenek Sanat Merkezi

Adres: Halas Sokak No:26 Beyoğlu/İSTANBUL İstanbul

Telefon: 0212 244 17 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2009 ~ Oca 16, 2010

2010 İSTANBUL’a girerken Yetenek Sanat Merkezi ESER GÜRAY’ın resimde ve SEMİHA BİNZET’in gravürde “ İSTANBUL” yorumlarını 19 Aralık 2009- 16 Ocak 2010 tarihlerinde sergiliyor.

Eser Güray “Dersaadet- Rüya turları” serisi resimlerinde İstanbul’u eski gravürleri kullanarak gerçeküstü ve fizikötesi yaklaşımların egemen olduğu figürlerle fantastik bir anlatımla yorumluyor.

Semiha Binzet ise İstanbul’dan Ayasofya, Galata kulesi, Kız Kulesi, Süleymaniye ve Sultan Ahmet camileri, Boğazdaki yalılar gibi tarihi yapıların yanı sıra panoramik görüntülere , sokaklardaki kedilere yer verdiği gravür çalışmalarını sergiliyor.

ESER GÜRAY
1982 de İstanbul D.G.S.A. E.S.F Endüstri Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 9 kişisel sergi açtı, Tüyap İstanbul ve Artforum Ankara sanat fuarlarına katıldı. Türkiye Jokey Kulübü 3. Resim yarışmasında mansiyon aldı.

SEMİHA BİNZET
İstanbul Güzel Sanatlar Akademisi Nurullah Berk atölyesinden 1967’de mezun oldu. 1978’de İngiliz Kültür’den aldığı bursla İngiltere’ye gitti, Londra’da City and Guilds of London Art School’da gravür ve resim çalıştı, sertifika aldı. Londra’da Guildhall Art Gallery’deki City and Guilds of London Art School 100. yıl sergisine gravürleri ile katıldı. 1980 de San Francisco kentinde açılan “World Print Three” Dünya 3. Baskı Sergisinde litografileri yer aldı. 8 Kişisel sergi açtı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT