Faruk Akbaş - Anlar ve İzler

Tarihler: 15 Aralık 2012 Cumartesi ~ 11 Ocak 2013 Cuma

Yer: Canon Galeri

Adres: İstiklal Cad. Galatasaray Han No: 120 Kat:2/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 2519014 - 245 78 57

Web: http://http://www.fototrek.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2012 ~ Oca 11, 2013

Anlar ve İzler Fotograf Sergisi

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. bünyesinde yayımlanan kültür ve yaşam dergisi Yolculuk, 8 yıl boyunca edindiği birikimleri, “Anlar ve İzler” başlıklı gezici fotograf sergisiyle 15 Aralık 2012-11 Ocak 2013 tarihlerinde Fototrek Fotograf Merkezi’nde fotograf severlerle paylaşıyor.

Derginin ekim ayında çıkardığı ikinci kitabı “Anlar ve İzler-Türkiye Yollarında” ile aynı adı taşıyan serginin fotografları, ünlü fotograf sanatçısı Faruk Akbaş tarafından Türkiye’nin çeşitli yerlerinde çekildi. Anadolu’nun tarihî, doğal ve kültürel değerlerini gözler önüne seren “Anlar ve İzler” sergisi, Anadolu insanının sıcaklığını da yansıtıyor.

Yolculuk dergisinin 8 yıldır adım adım kat ettiği yolları, köyleri, şehirleri, dağları, yaylaları ve o coğrafyalarda sürüp giden birbirinden farklı ve renkli yaşamları, asırlardır devam eden gelenekleri, kaybolmaya yüz tutmuş zanaatları konu edinen bu kareler; izleyicileri Anadolu’nun zengin topraklarında bir yolculuğa çıkarıyor.

20 fotograftan oluşan sergi ile Yolculuk dergisi, “Anadolu’da ve dünyada doğal, kültürel ve tarih değerleri tanıtmak, bu değerlerin korunmasını özendirmek” hedefine bir adım daha yaklaşmış oluyor.

Giriş ücretsizdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT