Fatih Urunç - Kişisel Resim Sergisi

Tarihler: 21 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 03 Haziran 2011 Cuma

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Ağa Külhanı Sok. 10/A Çukurcuma Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 91 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2011 ~ Haz 3, 2011

Fatih, daha çok ekspresyon kapsamında biçimlenen görsellik olgusunu, bütün resimlerini ortak kılacak bir üslup sorunu olarak öne çıkarıyor ve izleyicinin bilinçaltı dünyasıyla iletişim kuracak düzeylerde tasarlamıyor. Oysa temelde böyle bir tasarımın varlığı kuşku görmekte.

Doğaçlama bir resim tekniği söz konusu daha çok. Fatih, içgüdüsel etkenlerin ışığı altında, resminin başlama ve bitme aşamalarını, bir doğaçlama sürecinin sınırları içinde, herhangi bir yan etkene gerek duymadan, içinden geldiği gibi saptamak ister. Alışkanlık, kendiliğindelik, onun resmini belirleyen temel öğeler olarak öne çıkar.

Simgeler, figürle bağlantı kuran alegorik motifler, nesne görüntüler, çağırımsal zincirlerle birbirine bağlanarak kompozisyonun örgütsel düzenini oluşturuyor, ayrıca her motif, kimi yan örgenlerle pekiştirilerek bir kurgulama estetiğine doğru yönlendiriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT