Fevzi Karakoç - Karya Hayali

Fevzi Karakoç - Karya Hayali

Tarihler: 06 Temmuz 2019 Cumartesi ~ 07 Eylül 2019 Cumartesi

Yer: Art Suites Gallery

Adres: Yalıkavak, Çökertme Cd. No:111 Muğla Bodrum

Telefon: (0252) 385 44 27

Web: http://www.artsuitesgallery.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2019 ~ Eyl 7, 2019

Art Suites Gallery Bodrum, Fevzi KARAKOÇ ’un “Karya Hayali” başlıklı kişisel sergisine 6 Temmuz– 7 Eylül 2019 tarihleri arasında, ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor.

“Fevzi Karakoç, dipyüzeyde tanık olduğumuz bu etkin süreçteki figür, var oluş şekli ya da sureti olduğu şeyle değil, konumuyla düzenlemeye girer. Öyle ki, tekrar ve sıralanmış biçimiyle vücuda gelen bu figürler, kendiliğinden yahut kaçınılmaz olarak aldatmaya şartlanmış görünümleriyle, temsil ettikleri şeyin ardına gizlenmişlerdir hep. Bu nedenle figürden hareketle Karakoç’un resmini yorumlama, imkansız olmasa bile büyük ölçüde eksik kalmaya mahkumdur sonuçta.

Varlığını tekrar ve konumuna borçlu olan figür, bunu malzeme estetiğinin sorgulandığı dipyüzey ile güvenceye alıyorsa, düzenlemeyi yönlendiren ilke soyutlama iradesidir artık. Bu bağlamda Karakoç’ta açıkça algılayabildiğimiz figürler sonucu değiştirmez: itici gücünün mutlak soyutlama iradesinden alan resimlerdir bunlar. Dolayısıyla at veya bir başka figüre takılıp kalan kişinin Karakoç’la diyaloğa girme olasılığı son derece sınırlıdır. “

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT