Five Boutique Hotel’de ilk sergi

Tarihler: 21 Nisan 2009 Salı ~ 01 Mayıs 2009 Cuma

Yer: Boutique Hotel Sanat Galerisi

Adres: Cumhuriyet Cad. Prof.Celal Öker Sok. No:5 Harbiye /İstanbul İstanbul

Telefon: 0 212 296 55 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2009 ~ May 1, 2009
Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi İstanbul’un ilk “Maximum Organik” konseptli butik otelinde resim sergileri başlıyor.

Ressam Ülkü Güçlü Atölye Art Room ve Five Boutique Hotel Sanat Galerisinin birlikte düzenlediği kişisel sergisini Five Boutique Hotel Sanat Galerisi Harbiyede ‘21Nisan -1Mayıs’ tarihleri arasında sanatseverler ile buluşturuyor.

Sanatçının kişisel çalışmalarından oluşan sergide, deniz temasının ağırlığı, izleyenleri adeta gerçek bir okyanusun dibine bakarcasına hissettirmesi ve kendine doğru çekmesi oldukça ilgi çekici…Bu sergiyi bahar ve yaz günlerinin yaklaştığı bu sıralarda içinizde bir sıcaklık hissetmek ve denizin kokusunu içinizde hissedebilmek için mutlaka gezmelisiniz…….

Sergilerimiz Pazar günü hariç her gün 13:00-17:00 arası gezilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT