Fkare'07 Fotoğraf Festivali Sergisi

Fkare'07 Fotoğraf Festivali Sergisi

Tarihler: 01 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 31 Temmuz 2017 Pazartesi

Yer: Fotoğrafevi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: -

Adres: Kılıç Ali Paşa Mah. Samanyolu Sokak, Raif Bey Apt 7/1 Cihangir Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

Ali Demirtaş Tem 1, 2017 ~ Tem 31, 2017
Yıldız Teknik Üniversitesi Fotoğraf Kulübü’nün 19-23 Haziran tarihleri arasında Dora Günel, Orhan Cem Çetin, Volkan Kızıltunç ve Sahir Uğur Eren’in yürütücü oldukları 4 atölye ile gerçekleştirdiği Fkare’07 Fotoğraf Festivali’nin atölye üretimleri, 1-31 Temmuz tarihlerinde Fotoğrafevi’nde sergilenecek. Ücretsiz olarak gezilebilecek serginin açılışı 1 Temmuz Cumartesi saat 17:00’da. Festival bu sene, “Bir yerde iki kere kaybolmak mümkün müdür?” sloganıyla, kent temasına yoğunlaşırken, proje üretimlerini çeşitli fotoğraf yönetimleri ile gerçekleşti. Dora Günel’in yürütücülüğünde, oturumların Fotoğrafevi’nde gerçekleştiği, Sosyal Belgesel Atölyesinde katılımcılar; İstanbul’daki çarpık kentleşme ve düzensiz büyümeyi gözlemlediler, bunun yanı sıra kimliğini korumaya çalışan semtleri ve çarpıklığa direnen insanları sosyal belgesel fotoğraf anlayışıyla inceledi. Orhan Cem Çetin’in yürütücülüğünde Yalanlar, Kuyruklu Yalanlar ve Fotoğraflar atölyesinde katılımcılar; bir kent arkeolojisi çalışması yaptılar, buluntu objelerin fotoğraflarını subjektif olarak hikayelendirdikleri projelerini bir fanzin olarak tamamladılar. Volkan Kızıltunç’un yürütücülüğünde, oturumların FUAM’da gerçekleştiği Genişleyen Şehri Yeniden Keşfetmek atölyesinde katılımcılar, atölye konusu etrafında geliştirdikleri proje fikirlerini kavramsal fotoğraf yaklaşımıyla projelendirdiler. Son olarak Uğur Eren’in yürütücülüğünde, Kent Belleği Oluşturmak atölyesinde, mimari fotoğraf çekim tekniklerine değinilerek, mimari olarak hızlıca değişen şehir üzerinde katılımcılara kent belleği oluşturmanın yolları aktarıldı. Ve bu kapsamda değişimin hızlı yaşandığı Levent, Maslak semtlerinde kent belleği pratiği gerçekleştirildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT