FloralFest 19 2. Gün

FloralFest 19 2. Gün

Tarihler: 08 Eylül 2019 Pazar ~ 08 Eylül 2019 Pazar 08 Eylül 2019 11:00

Yer: Tomtom Kırmızı

Ücret: Genel Giriş - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2019 ~ Eyl 8, 2019
İstanbul'un ilk ve tek çiçek festivali Floralfest, 7-8 Eylül  tarihlerinde mis kokusuyla çiçek tutkunlarını büyüleyemeye hazırlanıyor.

"Alışılagelmiş festivallere yeni bir soluk getirmeye ne dersiniz?

Taze çiçek kokusu şehrin dört bir yanını FloralFest’19 ile sarıyor! Günlük şehir karmaşasına, koşturmasına kısa bir mola veriyoruz ve kapılarını çiçeklerle açan, sizi çiçekten bir dünya ile buluşturan FloralFest 2019’un, 7-8 Eylül tarihleri arasında İstanbul Tomtom'da gerçekleşeceğinin müjdesini vermek istiyoruz.

Bu sene 3.cü sü gerçekleşecek olan festivalimizin ana konsepti, dünyada son dönem çok popüler olan etnik tasarım. Bugüne kadar ilk kez bir festivalde bu vurgulanmış oluyor ve dolayısıyla siz de katıldıklarınızın dışında bir Festivalde  yer almış olacaksınız. Festival alanında bulunan etnik tasarımların canlı, renkli, yüksek enerjili ruhu sizi sarıp sarmalayacak.

Çiçek festivalinde her sene artan katılımcıları, çiçekli fikirleri, atölye çalışmaları, söyleşileri, çiçekli satış noktaları, yeni trend bahçe ve tasarım fikirleri ve daha fazlasıyla çiçek gibi üç gün! Sosyal medyada geniş yer bulan, trend topicleri çiçeklerle süsleyeceğiniz, çiçekli taçlarla saçlarınızın havasını değiştireceğiniz bu festivalde neler mi var? Ulusal ve uluslararası tasarımcılarla ve seçkin birçok markayla buluşma fırsatı, çiçekli atölyeler, şehri süsleyen çiçekli eserler, tadı damağınızda kalacak çiçekli tatlar, dekorasyon fikirleri, saksı önerileri, bakım bilgileri ve daha birçok başlık bu festivalde sizleri bekliyor. Gelin beraber çiçeklenelim."

- Kapı açılış saati 10:00'dır.- Festival 11:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.- 10 Yaş altı ve 65 yaş üstü üücretsizdir. Ücretsiz giriş için kimlik ibrazı mecburidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT