Focus 1: Serbest Çağrışım

Tarihler: 21 Haziran 2014 Cumartesi ~ 12 Temmuz 2014 Cumartesi

Yer: Daire Galeri

Adres: Boğazkesen Cad. No:76/A Tophane Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 52 59

Web: http://http://www.dairesanat.com

E Posta: info@dairesanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2014 ~ Tem 12, 2014

Ali Bilge Akkaya, Alper Aydın, Coşkun Sami, Erdal İnci, Jacquline Roditi, Murat Can Kurşun, Sema Kayaönü, Sümer Sayın

Daire Galeri, senede bir defa gerçekleştireceği "Focus" sergi serisinin ilki olan “SERBEST ÇAĞRIŞIM” ile 21 Haziran – 12 Temmuz 2014 tarihleri arasında izleyici ile buluşuyor.

Focus sergileri, yılda bir kez, sezonun son sergisi olarak Daire Galeri’de izleyici ile buluşacak. Daire Galeri, bu sergi serisi ile güncel sanat ortamında takip ettiği bağımsız genç sanatçıların çalışmalarına dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Serinin ilk sergisi Focus 1: Serbest Çağrışım, Ali Bilge Akkaya, Alper Aydın, Coşkun Sami, Erdal İnci, Jacquline Roditi, Murat Can Kurşun, Sema Kayaönü ve Sümer Sayın'ın çalışmalarını sunuyor. Yıl boyunca çeşitli yarışmalarda ve sergilerde yer alan farklı disiplinlerden sanatçıların çalışmaları herhangi bir altmetin olmadan, izleyiciyi serbest bir çağrışıma davet ediyor.

“Mantıklı düşünce üzerindeki sınırlama ve sansürlerin kaldırılması” deneyimini yaşatmayı amaçlayan sergi güncel siyasi ortamdaki toplumsal sınırlamalara da bir gönderme yapıyor. Mekana girdiğiniz andan itibaren tek başına görüldüğünde belki aynı etki ya da duyguyu uyandırmayacak çalışmaların, zihinde birbiriyle ilişkilendirilmesi ve anlamlandırılması yoluyla uyanan bu çağrışım oyununa katılmak için sergi 21 Haziran – 12 Temmuz 2014 tarihleri arasında Daire Galeri’de ziyarete açık olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT