Fotoğraf Tutkunları Demirören İstiklal’de Buluşuyor

Fotoğraf Tutkunları Demirören İstiklal’de Buluşuyor

Tarihler: 04 Kasım 2016 Cuma ~ 30 Kasım 2016 Çarşamba

Yer: Demirören İstiklal

Adres: İstiklal cad. Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 99 99

Faks: 0212 249 99 98

Web: http://www.demirorenistiklal.com/

E Posta: info@demirorenistiklal.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2016 ~ Kas 30, 2016

Fotoğraf tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Türkiye’nin ilk fotoğraf festivali 24. İFSAK İstanbul Fotoğraf Günleri 1 Kasım’da başladı. Bu yıl ‘THANATOS – Tek Düşmanım Kendim’ temasıyla düzenlenen etkinliğin ev sahiplerinden biri de Demirören İstiklal…

Açıldığı günden bu yana düzenlediği sanat etkinlikleriyle ön plana çıkan Demirören İstiklal, 24. İFSAK İstanbul Fotoğraf Günleri’ne ev sahipliği yapıyor. Bu yıl ‘Thanatos – Tek Düşmanım Kendim’ temasıyla düzenlenen etkinliğe ulusal ve uluslar arası birçok sanatçı katılıyor.

Tema özetle; kişilerin içinde ölüm ve yok olma korkusundan kaynaklanan saldırganlık duygusunun hep var olduğu, çeşitli şekillerde baskılandığı ancak tamamen yok etmenin mümkün olmadığı, bunun ancak etkin bir demokrasi ve hukuk düzeniyle sağlanabileceği üzerinde duruyor.

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) fotoğraf günleri kapsamında söyleşilerden sergilere, forumlardan fotoğraf gösterilerine birçok etkinlik yapılıyor.

13 Sanatçı 13 Farklı Bakış
Yerli ve yabancı 13 sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide çok çarpıcı eserler göze çarpıyor. Suriyeli fotoğraf sanatçısı Issa Touma’nın Suriye’de yaşananları anlattığı ‘Henüz Yitirmediğimiz Kadınlar’ serginin öne çıkan eserleri arasında yer alıyor.

Birbirinden farklı sanatçıların dünyasına yolculuk edeceğiniz sergiler 30 Kasım’a kadar Demirören İstiklal’de görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT