From The Streets Of İstanbul - İstanbul Sokaklarında

Tarihler: 27 Temmuz 2012 Cuma ~ 10 Ağustos 2012 Cuma

Yer: Trump Towers Mall

Adres: Trump Towers Mall Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 27, 2012 ~ Ağu 10, 2012
Power Fm’in Katkılarıyla Düzenlenen “From The Streets Of Istanbul (İstanbul Sokaklarında)” Sergisi Şimdi De Trump Towers Mall’da!

10 başarılı grafitti ve sokak sanatçısının, 10 gün boyunca canlı performanslarıyla gerçekleştirilen ve İstanbul’un çeşitli yerlerinde sergilenen megaboardları, Trump Towers farkıyla meraklılarıyla buluşuyor.

Power FM tarafından İstanbul’da ilk defa yapılan FROM THE STREETS OF ISTANBUL (ISTANBUL SOKAKLARINDA) projesi LAKORMIS, MURYS, HERO, OMERIA, MET, FUNK, CHOMA, TEXAS, LEO, HURE gibi günümüzün en başarılı ve yetenekli on grafitti ve sokak sanatçısını şehrin kalbinde bir araya getirdi.

Günümüzün en yetenekli ve başarılı on graffiti sanatçısı, kendilerine özgü sanatsal yaklaşımları ile İstanbul’un kilit noktalarında yer alan on adet megaboarda, 10 gün süresince Power FM logosunu çeşitli sokak sanatı tekniklerini ve kendi sanatsal yaklaşımlarını kullanarak yorumladılar.

Genç grafitti sanatçılarının şehrin kilit noktalarındaki megaboardları sanat eserlerine dönüştürdüğü projenin sergisi 27 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri arasında Trump Towers Mall Sergi Salonu’nda gezilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT