Funda Tarakçıoğlu Heykel Sergisi - `Denizle Yaşayanlar`

Tarihler: 14 Nisan 2010 Çarşamba ~ 18 Nisan 2010 Pazar

Yer: ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı

Adres: ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı -Ichelique&Ichelique Standı, Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi, Harbiye İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2010 ~ Nis 18, 2010

Funda Tarakçıoğlu “denizle yaşayanlar”ı heykele dönüştürdü!

Ressam Funda Tarakçıoğlu’nun “denizle yaşayanlar” konulu heykel sergisi 14-18 Nisan tarihleri arasında ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, Ichelique&Ichelique (İşlik ve İşlik) standında.

Bugüne kadar sürrealist resim çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren sanatçı, bu yıl ilk defa heykelleriyle sanatseverlerin karşısına çıkacak.
1984 yılından beri zaman zaman heykel yapmasına rağmen resimlerini ön plana çıkarmayı tercih eden Sanatçı’nın heykel çalışmalarına yoğunlaşma kararıyla sunduğu “denizle yaşayanlar” isimli sergisi, ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nda ilk kez izleyicilere sunulacak.

“Denizle yaşayanlar”ın konusu: Doğada kaybolmaya başlayan ve hatta bir gün çocuklarımıza belki de hikaye olarak anlatacağımız güzellikler. Sanatçı’nın heykellerinde doğal haliyle kullanılan deniz taşları göze çarpıyor. Hikaye ile gerçek arasında kurgulanan, kayalıklardaki deniz kızları, çakıllar üzerinde kuşlar ve denizatlarının doğal duruşları bronzla işlenmiş.
Sergide Funda Tarakçıoğlu’nun 12 parçadan oluşan heykel işlerinin yanı sıra soyut bir yaklaşımla, doğadan kesitleri işlediği tuval üzeri yağlı boya ve karışık teknikteki çalışmaları da yer alıyor.
Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 14-18 Nisan tarihlerinde, Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde, yurt içi ve yurt dışından çağdaş sanat galerilerini, sanatçıları ve eserlerini buluşturuyor.
www.artbosphorus.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT