Galatasaray Stadyum Müzesi

Tarihler: 30 Haziran 2023 Cuma ~ 30 Haziran 2023 Cuma 30 Haziran 2023 17:00

Yer: Galatasaray Müze

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2023 ~ Haz 30, 2023

Bir edebiyat dersinden Grand Cour’a; Taksim sahasından Ali Sami Yen’e, Spor Sergi’den Kalamış’a hatta Kopenhag'a... Türkiye’de kupaların kaldırıldığı, madalyaların takıldığı her metrekareden dünyada ay-yıldızlı ve sarı-kırmızı bayrağın göndere çekildiği her yere...

Gerçekleri tarih yazdı, tarihi de Galatasaray... Şimdi o tarih Galatasaray'ın yuvasında sergileniyor. Şanlı tarihinde ilklere ve enlere imza atan bu büyük camia yeni müzesine kavuşuyor. Her köşesinde efsanelerinden, kupalardan, başarılardan, anlardan ve anılardan bir iz, hatıra belge taşıyan Galatasaray Stadyum Müzesi 3 Ağustos Salı  günü saat 10:00'da taraftara açılıyor. Zaferlerin tanığı olan taraftar, artık Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Galatasaray Stadyum Müzesi'ni dolaşacak, anıları yeniden gözlerinde canlandıracak, özel olarak hazırlanmış kısa filmi sinema salonunda izleyebilecek. Kupalar yenilerini; Galatasaray Stadyum Müzesi ise taraftarını bekliyor.

Etkinlik Kuralları:

- Müze 3 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren Pazartesi, iç maç günleri hariç hergün 10:00 - 17:00 saatlerinde açıktır, Satın alacağınız bilet ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar müzeyi gezip, stat turuna katılabilirsiniz. 30 Haziran 2023 tarihine kadar kullanılmayan biletler için iade ve değişiklik yapılamamaktadır.

- Biletler web sitemizden ve Türk Telekom Stadyumu'ndan alınabilir.- 0-6 yaş arası ise ücretsiz olacak.- Bilet fiyatlarına müze gezi ve stat turu dahildir.- Müze VIP Batı 5 alanındadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT