Gamze Kuyumcu Resim Sergisi

Tarihler: 25 Ocak 2011 Salı ~ 04 Şubat 2011 Cuma

Yer: V Sanat Galerisi

Adres: Büyükçiftlik Sokak. 16 A Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 58 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2011 ~ Şub 4, 2011

Gamze Kuyumcu’ya göre sanat, birbirinden farklı kavram, köken, yapı ve mantıkların bir araya gelmesi ile oluşur. Bu nedenle sanatçı, bu gerçeği kanıtlamak için birbirine tamamen yabancı ve rastlantısal olanları bir araya getirir.

1993 yılından beri resim serüvenine devam eden Gamze Kuyumcu, bir çok uygulamadan sonra konu olarak kendine kolajları almış ve bu kolajlarında bir çok farklı teknik kullanmıştır. Kolajlarını desenleri ile birleştirip parçala-böl yöntemi ile tuvale aktararak değişik kurgular elde etmiştir. Aynı zamanda sanatçının kolajlarında, kullandığı canlı renkler ve ışık-gölge oyunları dikkat çekici bir etki yaratmaktadır.

Yaptığı resimlerle iç dünyasını anlatan Gamze Kuyumcu’ nun resim sergisi 25 Ocak 2011 – 4 Şubat 2011 tarihleri arasında V Sanat Galerisi’ nde izlenebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT