“Geçmişten Geleceğe İletişimler ve Bir Türk Gözüyle Japon Sanatı” Sergisi İstanbul’da Sanatseverlerle Buluşacak!

Tarihler: 07 Mayıs 2010 Cuma ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi

Yer: Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi

Adres: Kocatepe Mah. İstiklal Cad. No.2 Taksim İstanbul

Telefon: 0 212 245 78 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2010 ~ May 22, 2010

“2010 Türkiye’de Japonya Yılı” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Geçmişten Geleceğe İletişimler ve Bir Türk Gözüyle Japon Sanatı” sergisi, 7 - 22 Mayıs 2010 tarihlerinde İstanbul’da ziyaretçileriyle buluşacak…

Sanatçı Semih Akdal tarafından düzenlenen “Geçmişten Geleceğe İletişimler ve Bir Türk Gözüyle Japon Sanatı” sergisi, 7 - 22 Mayıs 2010 tarihleri arasında saat 19:00’daki açılış kokteyliyle “Maksem” Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Üniversite yıllarından itibaren Japonya’ya ve Japon sanatına yakın ilgi duyan sanatçı Semih Akdal, “2010 Türkiye’de Japonya Yılı” kapsamında düzenlenen sergiyle Japonya’ya bakış açısını ve birikimlerini ziyaretçilere aktarmayı hedefliyor. Etkinlik bünyesinde sergilenen heykeller ve sulu boya, ile akrilik boya eserlerle, stilize figürler, Japon yaşamı ve Japon doğası tanıtılıyor. Katılımın ücretsiz olacağı sergide, ziyaretçiler, Japonya’nın güzelliklerini, ince çizgilerini ve gizemli Japon doğasını keşfetme imkanı bulacak.

"2010 Türkiye’de Japonya Yılı" kapsamında, yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi www.japonya2010.org adresinden öğrenilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT