Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz Sergisi

Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz Sergisi

Tarihler: 11 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 25 Mayıs 2016 Çarşamba

Yer: Novada AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2016 ~ May 25, 2016

Engelli dostlarımıza farkındalık yaratmak amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Dünya Engelliler Haftası” kapsamında; Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler dizisinde, Atlas Halı’nın bizzat görme engelliler tarafından yapılan tasarımlarla oluşan sergisi “Düşler Engelsiz” de yer alacak.

“Görme Engelliler Halı Tasarlarsa: Düşler Engelsiz” sergisinin yanı sıra engelli dernekleri tarafından bir dizi etkinliğin de sunulacağı açılış töreni; 13 Mayıs Cuma günü, saat 13:00 itibariyle Novada AVM – Cemal Süreya Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda yapılacak.

Sosyal sorumluluk kapsamında; Atlas Halı’nın liderliğinde, TURGED (Türkiye Görme Engelliler Derneği) öncülüğünde hayata geçen “Düşler Engelsiz” sergisinin, Ataşehir Belediyesi işbirliği ile yer alacağı, “Dünya Engelliler Haftası” açılış töreninde; engellilerin sunacağı başka birçok etkinlik de düzenlenecek.

13 Mayıs Cuma günü, saat 13:00 itibariyle Novada AVM – Cemal Süreya Çok Amaçlı Etkinlik Salonu’nda başlayacak açılış törenine, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu’nun yanı sıra Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği, Sevgi Seli Engelliler Derneği, Çocuk Eğitim Derneği, Tomurcuk Vakfı, Türkiye Sakatlar Derneği, AYDER ve Düşler Akademisi başkanları ve üst düzey yetkilileri de katılacak.

Görme engellilerin bizzat yaptığı tasarımların Atlas Halı tarafından benzersiz bir halı koleksiyonuna dönüştürülmesiyle oluşan; Türkiye’nin birçok şehrine taşınarak toplum ve görme engelliler arasında köprü kuran “Düşler Engelsiz” sergisi, “Dünya Engelliler Haftası” kapsamında, Cemal Süreya Salonu’nda 10-25 Mayıs tarih aralığı boyunca sergilenmeye devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT