Grand Pera ‘Müslüm' ü Ağırlıyor

Grand Pera ‘Müslüm' ü Ağırlıyor

Tarihler: 05 Kasım 2018 Pazartesi ~ 09 Kasım 2018 Cuma

Yer: Performans Sokağı - Grand Pera

Adres: İstiklal Cad. No: 56 - 58 Beyoğlu İstanbul

Web: http://www.grandpera.com/

E Posta: info@grandpera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2018 ~ Kas 9, 2018

Müslüm Filmi, “Müslüm Filminden Kostümler Özel Sergisi” ve Müslüm Baba’nın figurü Grand Pera’da ziyaretçileri ile buluşuyor!

Efsanevi sanatçı Müslüm Gürses'in hayatını beyazperdeye taşıyan “Müslüm” filmi Grand Pera Cinemo sinemasında izleyicilerle buluşurkenGrand Pera, filmde kullanılan kostümlerdenoluşan çok özel sergiye de ev sahipliği yapıyor. 1950’lerden başlayıp sanatçının ölümüne kadar geçen hayatını anlatan filmde kullanılan kostümler ziyaretçileri zaman yolculuğuna çıkartıyor. Hayranlarının merakla beklediği “Müslüm Baba”nın figürü de Grand Pera içindeki Madame Tussauds İstanbul’da yerini aldı!

Müslüm Baba’nın anısına, Grand Pera Cinemo sineması ve yine Grand Pera içinde yer alan Madame Tussauts özel bir kampanya düzenliyor. Grand Pera Cinemo sinemasından Can Ulkay ve Ketche’nin yönettiği Müslüm filmine aldığınız biletlerle Madama Tussauts İstanbul’da ‘bir bilet alana bir bilet hediye’ kampanyasından faydalanıp onlarca ünlü isimle beraber efsanevi sanatçı Müslüm Gürses’in de figürünü ziyaret edebilirsiniz.

‘Baba’nın kostümleri de Grand Pera’da ziyaretçilerle buluşuyor!

Beyoğlu’nun yeni kültür ve sanat merkezi Grand Pera, Müslüm filmi için, 3 ayrı şehir (Urfa, Adana, İstanbul) ve 5 farklı dönem (1950, 1960, 1970, 1980, 2000) için hazırlanan kostümlerden oluşan çok özel sergiye de ev sahipliği yapıyor.

9 Kasım’a kadar Grand Pera ziyaretçileri ile buluşacak sergide, Müslüm Gürses’e hayat veren Timuçin Esen, Muhterem Nur’u canlandıran Zerrin Tekindor, Gürses’in çocukluğunu oynayan Şahin Kendirci olmak üzere filmin oyuncularının giydikleri kostümlerden seçilen en özel parçalar yer alıyor.

Müslüm’ün Kostüm Tasarımcısı Baran Uğurlu ve 14 kişilik asistan ekibi tarafından hazırlanan kostümlerdeki işçilik ve ustalık izleyenlerde ayrı bir tat bırakırken her detay üzerinde uzun saatler titizlikle çalışılan kıyafetler ve aksesuarlar, filmin güçlü prodüksiyonun altını bu kez kostümlerle çiziyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT