Gülfem Kessler - Yeni Sen

Gülfem Kessler - Yeni Sen

Tarihler: 20 Şubat 2019 Çarşamba ~ 23 Mart 2019 Cumartesi

Yer: Pilevneli Project

Adres: Teşvikiye Cad. Teşvikiye Palas No:23 Kat:6 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 259 03 94

Faks: 0212 259 03 95

Web: http://www.pilevneliproject.com

E Posta: info@pilevneliproject.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2019 ~ Mar 23, 2019

Gülfem Kessler, son dönem kâğıt üzerine kömür çalışmalarının yer aldığı “Yeni Sen” adlı sergisinde, insanların hızla değişen dünyada, sürecin getirdiği yeniliklere adaptasyon sürecini ele alıyor. İnsan davranışları ve ilişkileri, tabiatın hızla yok edilişi gibi yeni bir dünya düzenine geçiş sürecini konu alan eserler, değişimlerin yeni bakış açılarına ve sosyal davranışlara yol verip, bu düzene toplumsal olarak ayak uydurulabilmesi için eski, ezberde kalan kalıpların ve davranış biçimlerinin geride bırakılması gerektiğini vurguluyor.

Sanatçının eserlerinde yarattığı dünya, çizgilerin arasında beliren yeni türcanlılar, bitkiler ve mevcut sistemin mensupları ile detaylarda gizli kalmanın yanı sıra eserlerin içeriğinde ön plana konumlandırılmış hikayelerle belirginleşiyor. Bunun sonucunda ortaya çıkan, hem bulunduğumuz dönemi hissetmekle hem de çözümleri sezmekten gelen bir anlatım biçimiyle izleyici karşısına çıkan eserler, günümüzün ve geleceğimizin sosyolojik ve toplumsal düzenini sorgulayıp, detaylı bir anlatım pratiğiyle gözler önüne seriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT