Güneşe Açılan Yelkenleri Sanatla Doldurdular

Güneşe Açılan Yelkenleri Sanatla Doldurdular

Tarihler: 14 Aralık 2016 Çarşamba ~ 18 Aralık 2016 Pazar

Yer: Suriye Pasajı Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2016 ~ Ara 18, 2016

9 sanatçının, Greenpeace’in efsane gemisi “Rainbow Warrior” ile çıktıkları “güneş” yolculuğunda hazırladıkları eserler, 14-18 Aralık tarihleri arasında Suriye Pasajı Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluşacak.

Farklı sanat dallarından 9 sanatçının, “1 milyon çatıya güneş paneli” sloganıyla yola çıkan “Güneşe Yelken Açalım” kampanyası kapsamında, gemide geçirdikleri süre boyunca gerçek zamanlı bir irdeleme ile bakış açılarını form haline kavuşturarak oluşturdukları eserler; izleyicilere dünyanın enerji ihtiyacını karşılamanın nasıl mümkün olabileceğini yeni bir ışıkta gösteriyor.

Bir hafta süren yolculukları sırasında güneşten ilham alarak hazırlanan eserler, 14-18 Aralık tarihleri arasında Suriye Pasajı Salonu’nda (SUPA) ziyaretçilerle buluşacak. 14 Aralık akşamı saat 19:00’da sanatçıların da katılacağı bir kokteyl ile açılacak sergide gemide hazırlanan “Güneş” temalı eserler 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle birlikte ziyaretçilerini bekliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT