Günseli Kato - 42 Maslak Kuleleri

Tarihler: 29 Mayıs 2012 Salı ~ 23 Haziran 2012 Cumartesi

Yer: Kanyon Harvey Nichols Mağzası

Adres: Kanyon K:1 İstanbul

Telefon: 0212 353 54 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2012 ~ Haz 23, 2012

Bay İnşaat’ın 42 Maslak projesi dünyaca ünlü ressam ve minyatür sanatçısı Günseli Kato’nun fırçası ile Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nın vitrininde yorumlandı. Günseli Kato’nun canlı performansı ile yorumlanan proje, ilk olma özelliğini de taşıyor. Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Harvey Nichols İstanbul Mağazası’nda 1 ay süresince sergilenecek olan eserin yapım aşaması görüntüleri de vitrinde yer alacak.

Türkiye’nin sanat konseptiyle inşa edilen ilk projesi Bay İnşaat - 42 Maslak’ın kulelerini yorumlayan Günseli Kato, Harvey Nichols İstanbul mağazasının vitrininde kurulan şantiye dekorunda farklı bir çalışmaya imza attı. Beton zemin üzerine 42 Maslak Kuleleri’ni resmeden ve aynı anda basın ile de sohbetini sürdüren sanatçı canlı performansının ardından eserini mağaza ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Sanatı, lüksün vitrinine taşıdı
Uluslararası arenada lüks modanın temsilcisi Harvey Nichols ile işbirliğine giden Bay İnşaat, A++ hedef kitleye sanat ile iç içe yaşamın temsilini sunmak için bu projeyi geliştirdi. Sanat ile inşa edilen Bay İnşaat - 42 Maslak Projesi sanat çalışmalarına canlı performansı ekleyerek bu hedefini vitrinlerde sergilemeyi tercih etti.

Şantiyede gerçekleştirdiği özel çekimler, renkli iş makineleri ve işçi tulumlarının ardından Türkiye’de ilk defa ünlü bir sanatçının yorumu ile yeniden şekillenen Bay İnşaat - 42 Maslak Projesi, Harvey Nichols İstanbul’un vitrininde dikkatleri üzerine çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT