Gurbette Fotoğraf Sergisi

Gurbette Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 07 Ocak 2019 Pazartesi ~ 20 Ocak 2019 Pazar

Yer: Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim - İş Eğitimi Anabilim Dalı

Adres: Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi D-Blok Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Göztepe Kampüsü Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2019 ~ Oca 20, 2019

Marmara Üniversitesi Kentsel Sorunlar ve Yerel Yönetimler Araştırma Merkezi ve Atlas Cultureel Centrum’un ortaklığında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim iş Eğitimi Anabilim Dalı’nda “Gurbette” isimli serginin açılışı 7 Ocak 2019 tarihinde saat 16.00’da gerçekleşecektir. Sergi iki aşamalı olup ilk aşamasında Hollanda’da göçün hikayesini ziyaretçilere sunarken ikinci aşamasında göç ve gurbet temasının öğrencilerin gözünden irdelenmesiyle ortaya çıkan eserlerden oluşmaktadır.

Sergi Hollanda’dan gelen eserleri Hollanda’nın 50. Yılı çerçevesinde hazırlandığı için 50 adet fotoğraftan oluşmaktadır. Bu fotografların 25 tanesi Türkiyenin farklı illerinden gelerek Hollanda’ya yerleşen birinci nesil Türk neslini temsil etmekte iken diğer 25 tanesi ise Hollandalı vatandaşların fotograflarından oluşmaktadır. Sergi de bu fotoğrafların yanı sıra kişilere ait hikayelere, geçmiş döneme ait fotoğraflara ve pasaport, mektup gibi kişisel eşyalara da yer verilecektir.

Sergide Hollanda’dan Fotograf Sanatçıları Coby Van Wageningen ve Şahin Yıldırım’ın Fotograflarının yanı sıra Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğrencilerinin de çeşitli sanat dallarındaki “Göç” temalı eserleri sergilenecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT