Hakan Poyraz - Ve Sonra Kayboldun

Tarihler: 20 Ekim 2015 Salı ~ 18 Kasım 2015 Çarşamba

Yer: Gama Galeri

Adres: Turnacıbaşı sok. No:21 Beyoglu Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 69 22

Web: http://http://www.gamagallery.com

E Posta: info@gamagallery.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2015 ~ Kas 18, 2015

Tüm sanat oluşumlarını kucaklayan Gama Art Gallery, eserleri en çok satan sanatçısı Hakan Poyraz’ın ‘’VE SONRA KAYBOLDUN’’ başlığı altında topladığı eserlerini 16 Ekim- 18 Kasım tarihleri arasında sanatseverler ile buluşturuyor.

14. İstanbul Bienali etkinlikleri ve Contemporary İstanbul Sanat Fuarı çerçevesinde Gama Gallery’ nin sunumları arasında yer alan serginin Küratörlüğünü Martin Maryška üstlendi.

Sanatçı ‘’VE SONRA KAYBOLDUN’’ adlı sanat işlerinde parçalanmış, neredeyse fetişleştirilmiş ikon gibi olan kadın özne imajını, bunu yaparken hayranlık ve nesneden konuyu farklılaştırma vasıtasıyla kadın vücudunu istismar gibi kırılgan çizgiyi/ayırıcı durumu amaçladı. Dolayısıyla Poyraz, ilham perisini 'samimi arkadaş' semptomatik mücadelesini önlemek için yaptığı şovenist nesneleştirme diye çağırmayı tercih eder. Eserine onun çok özel, neredeyse paraphilic 'samimi arkadaş' imgeleri yansır’’ şeklinde açıklıyor.

Hakan Poyraz Kimdir?
1986 Almanya Ulm doğumludur. BEVA Sanat Okulu- Atölyesi Kunstschule’ a katıldı. 2011 de Medya Tasarımı eğitimini Alman gazete Südwest Presse’ de tamamladı. Bavaria, Applied Sciences Augsburgd Üniversitesi’ nde okudu ve İstanbul, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Erasmus Programına katıldı.

BEVA’ daki zamanları esnasında Poyraz kendisini graffiti, stencilart, grafik tasarım, fotoğraf ve dripping ile birleştirilmiş, çoklu sanat tekniklerini entegre eden stiliyle tanıttı. Poyraz plexiglası geleneksel kanvas yerine, hissederek, sprey boyanın renkleriyle parlaklık vererek kullanır.

Hakan Poyraz’ın ‘’VE SONRA KAYBOLDUN ’’başlıklı sergisini 16 Ekim-18 Kasım tarihleri arasında Pazar - Pazartesi günleri hariç, her gün 11:00- 18:00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT