Havada Asılı

Tarihler: 02 Eylül 2015 Çarşamba ~ 30 Ekim 2015 Cuma

Yer: Vogue Restaurant

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2015 ~ Eki 30, 2015

Vogue’da Sanat Zamanı

İstanbul’un klasikleşen restoranlarından biri olan, sofistike lezzetleri kadar sahip olduğu panoramik Boğaz manzarasıyla da ön plana çıkan Vogue Restaurant, kapılarını“Art @ Vogue” projesi ile sanata açıyor.

İstanbul’un en seçkin restoranlarından biri olan Vogue Restaurant & Bar, “Art @ Vogue” projesi ile mekânında sanata yer verecek. Yükselmekte olan sanatçılara destek vermek ve misafirlerini İstanbul’un en keyifli lokasyonlarından birinde sanatla buluşturmak amacı ile başlattığı “Art @ Vogue” projesi kapsamında, ilk olarak çağdaş sanatın yeni adresi Art50.net işbirliği ile “Havada Asılı” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor. 15 yükselen sanatçının katılımıyla gerçekleşen “Havada Asılı” sergisi, 30 Ekim’e kadar Vogue’da sanatseverlerle buluşuyor. İstanbul’un en güzel manzarasına sahip olan Vogue, sonbahar aylarının en keyifli duraklarından biri olmaya devam ediyor.

“Havada Asılı” sergisi yazın ve sonbahar mevsimlerinin etkisini üzerlerinde taşıyan eserlerden oluşuyor; renkli, uçuşan, özgürleşmiş... Havadan sarkan metal yastıklar ve kâğıttan uçuşan karakterler gibi yerinde duramayan unsurlarla bir sergi hazırlayan Art50, Vogue’un tüm alanını yaratıcı kurulum ve aydınlatmalarla süslüyor. Mekânın farklı noktalarında çarpıcı bir şekilde konumlandırılan eserler, misafirlerin tüm dikkatini üzerine topluyor.

“Yaşamınıza sanatla renk katın” sloganıyla yola çıkan Art50, fotoğraf, ipek baskı, stencil, yağlıboya, dijital kolaj ve neon gibi birbirinden farklı medyumlarla üretim yapan sanatçıların doğayı ve dinamizmi çağrıştıran eserlerine yer veriyor. “Havada Asılı” sergisinde de; Ayna, Ayşegül Karakaş, Azime Sarıtoprak, Betül Aytaç, Cins, Eda Emirdağ, Güliz Baydemir, İpek Yeğinsü, Meliha Sözeri, Melike Kılıç, Nur Gürel, Saliha Yılmaz, Tuğçe Çubukçuoğlu ve Genco Gülan’ın eserleri bulunuyor.

Vogue, sade, rahat ve şık ortamıyla, eşsiz Boğaz manzarasını izlemeyi daha da keyifli hale getirirken, muhteşem manzaralı terası ile de özellikle yaz ve sonbahar aylarında vazgeçilmez mekânlardan biri oluyor. Boğaz köprüsünü gören ayakta 40 kişilik kapasiteli terası, Sultanahmet manzarasını gören ikinci terası ve panoramik manzarası ile her iki tarafa da hâkim olan geniş ön terası ile misafirlerini ağırlayan Vogue, İstanbul manzarasını tüm güzelliğiyle gözler önüne seriyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin bulunduğu menüsü, hizmet anlayışı ve merkezi konumu ile İstanbul’un seçkin buluşma noktası olan Vogue, sanatsal eserleri ile renklenen ortamı ve muhteşem ambiyansı ile konuklarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

Sergi Yeri: Vogue Restaurant (Spor Cad.No:48 BJK Plaza A Blok K:13 Akaretler Beşiktaş-İstanbul)

Sergi ile ilgili bilgi için: info@art50.net

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT