Heavy Paper – Ağır Kağıt

Tarihler: 12 Eylül 2011 Pazartesi ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Yer: Galeri Merkür

Adres: Teşvikiye Mah. Şakayık Sok. Aylin Apt. No:75/5 Nişantaşı İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 231 69 87

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 12, 2011 ~ Eyl 30, 2011

8 Uluslararası sanatçının eserlerinin yer aldığı "Heavy Paper - Ağır Kağıt" sergisi 12 - 30 Eylül 2011 tarihleri arasında Merkür’de...

Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşecek olan sergide Elvan Erdin, Gülin Girişmen, Maria Hinze, Maslen & Mehra, Seçkin Pirim, Dallas Seltz, Duygu Süzen, Thurle Wrighy’nin kağıt işleri ve enstalasyonları yer alıyor.

İstanbul Bienaline Paralel programlar içinde yer alan sergi, kendi kendini tahrip eden günümüz gerçeğini irdeleyip bir direnç noktası oluşturmaktadır.

“Karşıtlıklar, derin çelişkiler bilginin değişimini sağlarken, bir yandan yapıyı bozup yıkmadan yeni bir gerçeklik yaratmaya çalışmış ama yaratılan bu gerçek de kendi kendini tahrip eden bir unsur haline gelmiştir. Artık her şey sanallık içinde bir kurgudur ve kağıdın belgeci yanına ve inandırıcılığına karşı durmaktadır. Durum her ne kadar bu noktaya gelse de "kağıt" tüm süreçlerde olduğu gibi, bugün de sanallığa karşı direnç gösteren bir olgu olarak hayata ve sanata anlam kazandırmaya devam etmektedir. Doğru bir söylemle sonsuzluk içinde kağıt ile anlatılacak çok şey vardır.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT