Hedef Kalkınma

Tarihler: 18 Ocak 2012 Çarşamba ~ 02 Şubat 2012 Perşembe

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Caddesi No.4 34435 Beyoğlu Istanbul İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2012 ~ Şub 2, 2012

70. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), Magnum Photos işbirliğiyle, gelişmekte olan ülkeleri, onlara atfedilen imajdan farklı bir bakış açısı ile tanıtan bir fotoğraf sergisi gerçekleştiriyor. Fotoğraflar, AFD’nin finanse ettiği çalışmaları ve sonuçlarını aktarırken bir yandan da kalkınmanın karşısındaki zorlukları gün ışığına çıkararak, Güney’deki ortaklarının dahil oldukları bu süreçte oynadıkları rolü yansıtıyor. Sergide yer alan temalar ve fotoğrafçılar:

Gine’de tarım (fotoğraflar: Jonas Bendiksen), Kamboçya’da kalkınmaya destek (fotoğraflar: John Vink), Filistin topraklarında su ve hıfzısıhha (fotoğraflar: Paolo Pellegrin) Burkina Faso’da eğitim (fotoğraflar: Bruno Barbey), Kolombiya’da kentsel kalkınma (fotoğraflar: Thomas Dworzak), Moritanya’da anne-çocuk sağlığı (fotoğraflar: Olivia Arthur) ve Endonezya’da iklim (fotoğraflar: Jean Gaumy).

AFD İstanbul temsilciliği ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle İstanbul’da gerçekleştirilen sergide ayrıca Emrah Arıkan’ın modern toplumu mizah dolu bir bakışla yansıtan karikatürleri de yer alacak.

www.objectif-developpement.fr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT