Henk Slager Küratörlüğünde Şen Bilge Sergisi

Tarihler: 14 Eylül 2013 Cumartesi ~ 20 Ekim 2013 Pazar

Yer: Rezan Has Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2013 ~ Eki 20, 2013

Rezan Has Müzesi’nde küratörlüğünü Henk Slager’ın üstlendiği “Şen Bilge” isimli sergi 14 Eylül – 20 Ekim tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak.

Eğlenceli bilim olarak veya daha çok Nietzsche’nin Şen Bilge (Gaya Scienza) konusundaki düşüncelerinin güncel bir şekilde yorumlanması olarak sanatsal araştırma üzerinde odaklanan sergi, Tiong Ang, Lonnie van Brummelen ve Siebren De Haan, Burak Delier, Jan Kaila, Aglaia Konrad, Marion von Osten, Jalal Toufic, Mick Wilson’un eserlerinden oluşuyor.

Sergi, epistemik (bilişsel) gerillacılığın stratejik bir yöntemi olarak, sanatsal araştırmanın, bilgi üretiminin akademik kimlik mantığını hiç durmaksızın, tekrar tekrar sıradanlaştırmaksızın ve zapturapt altına almaksızın yapılmasını ve gerçekleştirilmesini nasıl sağlayabileceğimizin sorusuna cevap arıyor.

*Bu etkinlik 13. İstanbul Bienali paralel etkinlikler programı kapsamında gerçekleşmektedir.

www.rhm.org.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT