Heyt be! Fanzin Sergi İşgal Evinde

Tarihler: 16 Kasım 2013 Cumartesi ~ 18 Kasım 2013 Pazartesi

Yer: Don Kişot Sosyal Merkezi

Adres: Rasim Paşa Mah. Duatepe Sok. No:15 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2013 ~ Kas 18, 2013

Kadıköy´de Yeldeğirmeni Mahallesi’nde 15 yıla yakın bir süredir, inşaatı tamamlanmamış halde duran binayı, Yeldeğirmeni Dayanışması işgal etti ve adına “Don Kişot Sosyal Merkezi” denildi. Yeldeğirmeninde bulunan mekan atölye çalışmaları, gençler için müzik etüdleri ve mahalle toplantılarına olanak sağlayacak bir alan olarak düşünüldü.

Türkiye´nin ilk squatı (işgal evi) olma niteliğindeki Don Kişot Sosyal Merkezi, 16 Kasım Cumartesi günü ise 17.00´de "Heyt be! Fanzin Sergi İşgal Evinde” etkinliğine ev sahipliği yapacak.

Heyt be! Fanzin, 2010 Aralık ayında Deniz Beşer, Sedef Karakaş ve Barış Sinsi tarafından kurulmuş illüstrasyon-mizah ağırlıklı olan bir fanzin oluşumudur. “Benim annem bile kitap yapabilir 2”, "Zine Fest Berlin" ve " Zürich Small Press Fair" gibi festival, fuar ve fanzin sergilerine katılmış olan Heyt be!, 2012´de Tarlabaşı´ndaki terkedilmiş bir binada "Heyt be! Fanzin Sergisi”ni organize etmiş, bu sergi gecesine yurt içi ve yurt dışından graffiti sanatçıları ve müzisyenleri davet etmiştir. Buna takiben Heyt be! Fanzin, 2013´te Beyoğlu´ndaki Kaptan Tomtom Sokak´ta “Fanzin Sergisi” ve “Evde Fanzin Filmleri” gecesi gibi etkinlikler düzenlemiştir.

Aynı zamanda Heyt be! Fanzin'in yeni ve eski sayılarına ulaşabileceğiniz ve fanzinlerinizi takas edebileceğiniz bu cumartesi gününde Kolsuz Kahraman Wang Yu, Burçak Konukman gerek akustik gerekse dj olarak performanslarıyla bizlerle olacak.

Açılış ve Sergi Tarihleri: 16 Kasım 2013, 17:00-22.00
16-18 Kasım 2013, 11:00-20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT