Hüsnü Koldaş - Zaman Dışı

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 10 Ocak 2013 Perşembe

Yer: Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Dogançay Müzesinin yanı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 29

Web: http://http://www.akademililer.com

E Posta: beyogluakademililer@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Oca 10, 2013

Hüsnü Koldaş Akademiler Sanat Merkezi'ndeki ikinci kişisel sergisi "Zaman Dışı" ile sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Var oluşumuza her an yeni anlamlar yükleyen zaman ve mekan kavramları, aslında bizim o ''an''a verdiğimiz bir biçimdir. Yaratma sürecine girmiş insan, dünyevi biçimde tanımlanmış olgulardan çok uzakta, kendi evreni içinde bir gökyüzünün altında yol almaktadır. Koldaş'ın gerçekliği, tanıdığımız evrenin imgelerini aşıp bizi gezginin sırlarının peşinde bir yolculuğa çıkarıyor.

Sanatçı kendi kaleminden bu yolculuğu şöyle anlatıyor; “Boşluğun milyarlarca tanığı yeryüzünü izler. Evrende ve toprakta ve çimende bedenlerimiz yalnız ve çıplaktır. Bulunan hayat varlıkla yokluk arasındadır. Zaman kavranılamaz. Rakamlarla ifade edilen tarihler yok olur. Akrep ve yelkovan dolar. Takvim solar. Sonsuzluğun ve hiçliğin belirsizliğinde bir sahne kurulur. Hem gerçek hem hayaldir. Dünyevi varlığımızın ölümlü bedenine ve zamansızlığa aittir. Şimdi artık herşey zaman dışıdır.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT