İbrahim Zaman`ın Dünyası Küçükçekmece`de

Tarihler: 05 Şubat 2010 Cuma ~ 28 Şubat 2010 Pazar 5-28 Şubat 2010

Yer: Cennet Kültür ve Sanat Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2010 ~ Şub 28, 2010

Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye’de fotoğraf sanatının ustası, dünyaca ünlü fotoğrafçımız İbrahim Zaman’ı, elli yıllık sanat yaşamının son sergisinde sanatseverlerle buluşturuyor. İbrahim Zaman’ın elli yıl boyunca gezdiği Anadolu ve Peru’dan Çin’e, Mısır’dan Fransa’ya dünyanın binbir coğrafyasından nadide kareleriyle derlediği “Dünya’da Zaman” sergisi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

5 Şubat Cuma günü gerçekleşen ve birçok fotoğraf gönüllüsünün de biraraya geldiği açılışta konuşan İbrahim Zaman, 1960’lı yıllarda İstanbul’da sadece üç sıradan galerinin bulunduğunu, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi gibi bir mekanın hayal bile edilemediğini vurgularken şunları kaydetti:

“Artık İstanbul’un birçok ilçesinde bir sürü kültür ve sanat mekanı bulunuyor. Bunların en başında ise kendisine Küçük İstanbul diyen ve bunun haklı gururunu gerçekten içini doldurarak yaşayan Küçükçekmece geliyor. Bu güzel mekanları bu kadar güzellikler içerisinde bize sunan sayın Başkan Aziz Yeniay ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Açılış sonrasında sergiyi gezen İbrahim Zaman, Küçükçekmece Belediyesi tarafından hazırlanan fotoğraf albümünü sevenleri için imzaladı. “Dünya’da Zaman” sergisi 28 Şubat tarihine kadar Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde görülebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT