İçimdeki İstanbul Fotoğrafları

İçimdeki İstanbul Fotoğrafları

Tarihler: 01 Nisan 2018 Pazar ~ 31 Mayıs 2018 Perşembe

Yer: The Marmara Pera

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2018 ~ May 31, 2018

Mario Levi'nin aynı isimli kitabından ilham alan “İçimdeki İstanbul Fotoğrafları” sergisi, 40 Haramiler proje ekibi tarafından Muammer Yanmaz küratörlüğünde fotoğrafa uyarlandı. 1 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında ziyarete açık olacak sergide, 45 farklı fotoğraf sanatçısının, kitaptan seçtikleri paragraflar için sinemasal anlatımla ürettikleri siyah-beyaz eserleri yer alıyor.

The Marmara Pera; “Pera'da Sanat” konseptiyle yine sıra dışı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Mario Levi'nin unutulmaz eseri “İçimdeki İstanbul Fotoğrafları”, 40 Haramiler proje ekibi tarafından Muammer Yanmaz küratörlüğünde fotoğraflandı. Sergi, 1 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlere açık olacak. Sergide yer alan 45 fotoğrafçıdan her biri, bir senelik zaman diliminde kitaptan bir paragraf seçerek, sinemasal anlatımla bu paragraflara özel dört kareden oluşan siyah beyaz fotoğraflar üretti. Sergi kapsamında Mario Levi ve kızı Pınar Levi'nin fotoğrafları da sanatseverlerle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT