İFSAK 60. Yıl Etkinlikleri kapsamındaki Fotoğraf Sergileri açılmaya devam ediyor.

İFSAK 60. Yıl Etkinlikleri kapsamındaki Fotoğraf Sergileri açılmaya devam ediyor.

Tarihler: 28 Eylül 2019 Cumartesi ~ 18 Ekim 2019 Cuma

Yer: İFSAK NXCLUB Sergi Salonu

Adres: İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 42 01 / 0212 292 18 07

Faks: 0212 252 44 61

Web: http://ifsak.org.tr

E Posta: iletisim@ifsak.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2019 ~ Eki 18, 2019

“Ziyaretçiler” Sanatçının Bildirimi ve Açıklaması
Bazen yaşamda kendimizi asla hayal edemeyeceğimiz yerlerde ve anlarda buluruz ve bizi bulunduğumuz yere taşıyan insanlar ve deneyimler olmadan bu yerlere ve anlara gelmemiş olacağımızı fark ederiz.

Küçük bir kız çocuğu olduğum zamanlardan beri annem benim evi olmayan bir ziyaretçi olduğumu söylerdi; sürekli olarak farklı yerleri, insanları ve deneyimleri ziyareteden. Hayatımı düşündüğümde annemin haklı olduğunu görüyorum; benim bir “evim” olmadı. Her zaman bir ziyaretçiydim, bir yerden diğerine gidiyor ve insanlarla ilişkiler ve manevi bağlantılar kuruyordum. Beni mutluluğa, gerçeğe ve kendime yönlendiren bu insanlardı.

Bu proje, vatanım olan Yunanistan'dan ayrılıp Hindistan'a taşınmaya karar verdiğim dönemde bir insanı anavatanını terk edip başka bir yerde yaşamaya iten şeyin ne olduğunu araştırıp keşfetme niyetimle başladı. Diğer insanların portrelerini çekerek bu cevapları kendi içimde bulmayı umduğum Ziyaretçiler, yaptığım keşiflerle hayatımı geri dönülmez bir şekilde şekillendirerek çok daha büyük birşeye dönüştü.

Yaşamımızda, neden bu anda bulunduğumuzu ve tüm bunların nasıl olduğunu farkedecek ve anlayacak belirli bir zihin seviyesine ulaştığımız bir zaman gelir. Mutluluğu ruhunuzda hissedersiniz ve o anda bilirsiniz. Hayatımızdaki her şeyde ve her yerde ziyaretçiyiz ve bu yaşam bize yanıtın her zaman sevgi olduğunu göstermek için farklı seçenekler, farklı olasılıklar ve sayısız fırsat sunan uzun bir yolculuktur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT