İlkay Alparslan - Derin Su Masalı Sergisi

Tarihler: 16 Nisan 2011 Cumartesi ~ 09 Mayıs 2011 Pazartesi

Yer: Antik Hotel Antik Cisterna Salonu

Adres: Ordu Caddesi, Sekbanbaşı sokak No:10 Beyazıt-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 638 58 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2011 ~ May 9, 2011

Antik Hotel’in ev sahipliğinde, Antik Cisterna Sergi Salonu’nda, İlkay Alparslan’dan ‘Derin Su Masalı’ Resim Sergisi, 16 Nisan ile 9 Mayıs 2011 tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.

Sanatçının ‘Derin Su Masalı’ adı altında toplayıp sergileyeceği resimleri; dünyevi hırslarla, bilinçsizce ve bencilce renklerini soldurduğumuz denizlerimizin derinliklerindeki saklı dünyayı, kendi üslubuyla, hayaller ve gerçekler arasında gidip gelen bir masalı anlatıyor.

Resimlerinde, okyanusların yoğun özgürlük duygusunu, sınırsız derinlikleri ve suyun gizemli akışını yansıtıyor.

Uzun yıllar, biriktirip kurguladığı sualtının gizemli dünyasına ait düşlerini özgün bir şekilde derilerin üzerine çalışan sanatçı,1967 Almanya doğumludur ve Marmara Üniversitesi Resim Bölümü, Tekstil Ana sanatı dalından 1988 yılında mezun olmuştur. Çalışmaları sırasında, uzun yıllar deri koleksiyonları hazırlayarak, uluslararası platformlarda boy göstermiştir.

Tarihin ve sanatın buluştuğu, yerin 12 metre derinliklerinde 1500 yıllık bir yapının, bir zamanlar suların aktığı sarnıcın üzerine inşa edilmiş Antik Hotel Antik Cısterna Sergi Salonu’nda yapılacak olan İlkay Alparslan "Derin su Masalı " adlı resim sergisine, tüm sanatseverler davetlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT