İnci Ailesi’nin ‘Biz Olmak’ İsimli Karma Sergisi Açıldı

Tarihler: 04 Kasım 2014 Salı ~ 15 Kasım 2014 Cumartesi

Yer: Atmosphere Art Gallery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2014 ~ Kas 15, 2014

İnci Ailesi’nin ''Biz Olmak'' adlı karma sergisi 31 Ekim Cuma günü Atmosphere Art Gallery‘de açıldı. 15 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek sergide aile üyelerinin yarattığı el işleri, yağlı boya tablolar, fotoğraf ve şiirler yer alıyor.

İnci Ailesi’nin ''Biz Olmak'' adlı resim sergisi 31 Ekim’de Atmosphere Art Gallery‘de açıldı. Tüm geliri Cevdet İnci Eğitim Vakfı (İNCİVAK)’a aktarılacak olan resim sergisinde aile üyelerinin yarattığı el işleri, yağlı boya tablolar, heykel, seramik, tezhip, fotoğraf ve şiirler yer alıyor. İnci Ailesi Konsey Başkanı Şelale Zaim, sergi açılışına ilişkin yaptığı açıklamada, “Bir bireyin, bir ailenin, bir kurumun en az ekonomiye yaptığı katkı kadar sanat, kültür ve eğitim alanlarında da gelişmesinin sürdürülebilir değer yaratmak adına önemli olduğunu düşünmekteyiz. Tüm projelerimizde bu düşünceden yola çıkarak hareket ediyoruz. Gönül gözümüzün görüp, yarattıklarından derlediğimiz bu karma serginin geliri ile de "İncivak" kanalıyla, ülkemizin geleceği olan imkânları sınırlı gençlerimize kaynak oluşturup, destek olarak ‘biz’ olalım istedik" dedi.

Zaim sözlerini şöyle sürdürdü, ‘‘Sergimiz, tamamen kendi girişimimizle, içerisine biraz sevgi biraz azim kattığımız becerilerimizin bütünüdür. Çalışmalarımız zaman ve mekân ötesinde kişiliklerimizin de ifadesidir.’’

İnci Ailesi üyelerinin yıllar içinde düşleyip yarattığı eserlerden oluşan sergi 15 Kasım’a kadar ziyaret edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT