İntuitive - Sen Gene Bildiğini Yap Sergisi

Tarihler: 25 Haziran 2014 Çarşamba ~ 12 Temmuz 2014 Cumartesi

Yer: Studio-X İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2014 ~ Tem 12, 2014

Sezgisel tasarımlar 3D yazıcılarla özgürlüğe kavuştuğu Intuitive-"Sen Gene Bildiğini Yap" sergisi 13 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Studio-X Istanbul’da ziyaret edilebilir.

Tasarımda sezgileri bir kenara itip sadece sistematik mantıkla ilerlemek endüstrileşmenin yarattığı kötü alışkanlıklardan biri. 3D yazıcıların yarattığı sınırsız imkanlar sayesinde artık bu kısır döngüyü kırmak mümkün.

Mimar Salih Küçüktuna ve Heykeltraş Emre Başoğlu liderliğinde üniversite öğrencilerinin Studio-X Istanbul'da gerçekleştirdiği Intuitive-"Sen Gene Bildiğini Yap" atölyeleri, bu bakış açısıyla deneyerek öğrenmenin ve üretmenin önemini hatırlamamıza yardımcı oluyor. Atölye çalışmalarının yanı sıra Mimar Salih Küçüktuna, Mimar Deniz Manisalı Leba ve Mimar Can Çinici’nin eserlerinin de yer aldığı sergideki tüm üretimler 3D yazıcıda basılarak üretilmiş.

Sergide yer alan 3D yazıcıyı kullanmak serbest
Sezgisel tasarımın sürprizleriyle dolu atölye çalışmaları, heykel ve mimarlığın hangi ortak safhaları barındırdığını, hangi noktada birbirini beslediğini de gözleme imkanı veriyor. 3D yazıcıların tasarımda ve üretimde açtığı yeni ufukları gözler önüne seren sergide, kendi tasarımınızı da hayata geçirebilirsiniz… Sergi mekanında yer alan 3D yazıcıyı kullanmak için önceden randevu almak yeterli.

Mimar Salih Küçüktuna workshop sürecinden şöyle bahsediyor: “Workshop süreçlerinin en etkileyici yanı yoğun tempo ile çalışılmasına rağmen grupların enerjisinin başlangıçtan itibaren sürekli artması, bu beni hep şaşırtıyor. Biz sanıyorum dışarıda kocaman ve acımasız bir dünya var düşüncesinden biraz uzaklaştırıp kendilerine daha yakından bakmaları için bir fırsat yaratıyoruz. Öğrencilerin kendi tasarımlarını 3 boyutlu yazıcılarda ürettikleri andaki heyecanlarına şahit olmak çok güzel bir deneyim.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT