İpek Kurşuncu - `İmaginary Tea Party`

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 23 Şubat 2011 Çarşamba

Yer: Galeri Artist Çukurcuma

Adres: Ağa Külhanı Sok. 10/A Çukurcuma Beyoğlu İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 251 91 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 23, 2011

Ressam İpek Kurşuncu;

1984′de İstanbul’da doğdu.

Saint Michel Fransız Lisesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi resim bölümünden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi sanat ve tasarım programında yüksek lisansına devam etmektedir.

Bugüne kadar üç kişisel sergi açan, birçok karma sergide ve yarışma sergisinde yer alan sanatçı, 2008 yılının “Yılın Genç Ressamı” ödülünün de sahibi.

Resimlerini büyük bir hikayenin küçük kareleri gibi kurgulayan Kurşuncu, inanılmaz bir hızla akıp giden hayatı ve buna bağlı olarak tahammülsüz, değişime bağımlı ve sabit duramayan bir nesli resimlerine masalsı bir dille yansıtıyor. Etrafı teknolojiyle örülü, robotlaşmış bir çağın ortasına doğmuş; tıkılı kaldıkları beton kutulara, etraflarını sarıp duran kablolara rağmen kendilerine yarattıkları ufak dünyalarında hayali arkadaşları ile masal gibi bir hayat yaşayan kahramanlarının hikayelerini anlatıyor. Manga ve animelerden, eski çizgi filmlerden, bilgisayar oyunlarından, masallardan ve hayvanlar dünyasından ilham alan genç ressam, akrilik, ekolin, mürekkep, kahve, çay, kağıt, tutkal gibi değişik malzemeleri bir arada kullanmakta ve çalışmalarına Yeniköy’deki atölyesinde devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT