İrem Tok - Rüzgarın Tersi

Tarihler: 07 Mart 2013 Perşembe ~ 27 Nisan 2013 Cumartesi

Yer: Pilot Galeri

Adres: Sıraselviler Cadd. No:83/2 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 55 05

Web: http://http://www.pilotgaleri.com

E Posta: info@pilotgaleri.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2013 ~ Nis 27, 2013

2011 senesinde Outlet’te gerçekleşen kişisel sergisi “Gözden Kayıp”ta toplum içinde yalnız olan bireyin kırılgan ve yara almaya açık varlığı üzerine çalışan sanatçı, bu sergisinde bireyin belleğinde yaşadığı zaman yolculukları, iç hesaplaşmaları ve dünya üzerindeki varlığının geçiciliği üzerine yoğunlaşıyor.

Şehir yaşamının kaosu içinde kendimizi ne kadar dinleyebiliyoruz? İç sesimizi duymazdan gelerek, gerçek isteklerimizi bastırıp, ne hissettiğimizi, neyin peşinde olduğumuzu unutup zamanın akışı içinde sürüklenip duruyoruz. Şehir yaşantısının kakafonisi bize kendimizi unutturan, iç sesimizi susturan bir mekanizma haline geliyor; yüklediği sorumluluklar, kendimizden kaçmamıza neden olan gündelik yaşam pratikleri üretiyor.

Son 3 aydır bir konuk sanatçı programı kapsamında Münih’te, kent yaşamının gürültüsünden uzakta yaşayan ve sessizliği, durağanlığı deneyimleyen sanatçının, burada yaşadıklarından ve hissettiklerinden yola çıkarak oluşturduğu video, fotoğraf ve heykeller 7 Mart – 27 Nisan arasında Pilot Galeri’de gerçekleşecek ‘Rüzgarın Tersi’ başlıklı solo sergisinde ilk defa izleyici karşısına çıkacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT