İsmail Acar `Lale` Temalı Resim Sergisi

Tarihler: 19 Nisan 2009 Pazar ~ 24 Mayıs 2009 Pazar

Yer: Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi

Adres: Cumhuriyet Cad. Gezi Dükkânları No : 24 Taksim – İstanbul İstanbul

Telefon: (212) 245 20 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2009 ~ May 24, 2009
İsmail Acar “Lale” Temalı Resim Sergisi

Toprak Sanat Galerisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği Uluslar arası İstanbul Lale Festivali kapsamında İsmail Acar “Lale” Temalı Resim Sergisi 19 Nisan Pazar Günü, saat 13.00 de Brunch ile başlıyor.

Eserlerinde 10.000 yıllık Anadolu kültüründen, Osmanlı’dan ve İslam Kültür ve sanatından etkileşimler bulunan ressam İsmail ACAR, bu yılda Uluslararası İstanbul Lale Festivaline desteğini esirgemiyor. Sanatçı; ACAR’ın “lale” temalı sergisi sanatseverlerle buluşuyor. Türk geleneksel sanatlarıyla resim sanatı arasında mükemmel bir bağlantı kuran İsmail ACAR, resim sanatında ki sentezini bir kez daha lale konulu çalışmalarıyla birleştiriyor. Uzun yıllardır lale temasını işleyen ve 3 yıldır uluslar arası lale festivaline Toprak Sanat Galerisi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile katılan İsmail ACAR, bu yıl ki sergisinde de kendisi gibi lale temalı sanat eserlerine ilgi gösteren sanatseverleri tarihin ve sanatın gizemli koridorlarında keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT