İstanbul Fotoğrafları Sergisi

Tarihler: 19 Şubat 2010 Cuma ~ 06 Mart 2010 Cumartesi 19 Şubat- 6 Mart 2010

Yer: Gallateria Sanat Galerisi

Adres: Serdar’ı Ekrem Caddesi. No: 22 Kamondo Han – Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 212 2528090

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2010 ~ Mar 6, 2010

19 Şubat – 6 Mart 2010 tarihleri arasında Gallateria Sanat Galerisi’nde Canvastar sponsorluğunda “İstanbul Fotoğrafları Sergisi” düzenlenecektir.

İstanbul’un güncel; kimi zaman bizi neşelendiren, kimi zaman üzen ve bazen de heyecanlandıran karelerinin biraraya geldiği sergiyi farklı kılan şeylerden bir tanesi de sergilenen eserlerin “Üstün Tuval Teknolojisi” ile hazırlanmış tuval/kanvas baskılardan oluşuyor olması.

Organizasyonu İstanbul Sanat Evi tarafından yapılan serginin tarihi bir mekan olan Galata Kulesi’nin sokağına bakan Galleteria Sanat Galerisi’nde olması özellikle tercih edildi. İstanbul temalı bir fotoğraf sergisinin bu şekilde benzer etkilere sahip bir atmosferde düzenlenecek olması izleyicilere nostaljik ve bir o kadar da anlamlı bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Sergide yer alacak fotoğraf sanatçılarının isimleri şöyle: Mustafa Yılmaz, Sabahattin Kayış, Osman Karamehmetoğlu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT