İstanbul ve Marsilya

Tarihler: 26 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 19 Haziran 2010 Cumartesi 26 Mayıs – 19 Haziran 2010

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Adres: İstiklal Caddesi No:4 Taksim İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2010 ~ Haz 19, 2010
“İSTANBUL – MARSİLYA”
ARA GÜLER – CATHERINE IZZO – BERNARD PLOSSU

İstanbul ve Marsilya : tarih yüklü, kültürel çeşitliliği simgeleyen ve uygarlıkların kesişme noktası olan iki kent. İstanbul 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti; Marsilya ise 2013 yılında bu ünvanı taşıyacak. İstanbul Fransız Kültür Merkezi bu iki şiirsel şehri objektifleriyle yücelten üç fotoğraf ustasının sergisine ev sahipliği yapıyor : Adı İstanbul’la özdeşleşen fotoğraf sanatçısı ve foto-muhabir Ara Güler, ve Marsilya’dan iki önemli fotoğraf sanatçısı, Catherine Izzo ve Bernard Plossu.

İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nin Galerisi ve bahçesinde ve İstiklal Caddesi’ne bakan dış cephesinde sergilenecek olan fotoğraflarda bu iki kenti farklı bakış açılarıyla keşfetmek mümkün olacak. Ara Güler’in eski İstanbul fotoğrafları izleyicileri uzak olmayan geçmişte bir yolculuğa davet ederken Bernard Plossu’nun bir otobüsün içerisinden çektiği Marsilya fotoğrafları ise Fransa’nın bu hareketli kentini farklı bir açıdan tanımaya olanak sağlayacak. Catherine Izzo’nun sıradışı stiline tanıklık eden İstanbul fotoğrafları ise 2010 sonbaharında Fransa’da yayınlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT