İstanbulla Bakmak Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 22 Kasım 2011 Salı ~ 18 Aralık 2011 Pazar

Yer: ENKA Okulları Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi,İstinye-İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2011 ~ Ara 18, 2011

ENKA Kültür Sanat; 22 Kasım – 18 Aralık 2011 tarihleri arasında, Koç Üniversitesi’nden 14 öğrencinin klişeleri yıkarak, İstanbul’u farklı bir perspektifle fotoğrafladığı “İstanbulla Bakmak” adlı sergiye, ENKA Okulları Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde ev sahipliği yapıyor. 23. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen sergide eserleri yer alan öğrenciler, fotoğraflarında; her zaman görmeye alışkın olduğumuz Boğaz ve Haliç yerine, İstanbul’un zıtlıklarla dolu, çarpık ve hüzünlü yüzünü gösteriyor.

Küratörlüğünü fotoğraf sanatçısı ve Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğretim üyesi Laleper Aytek’in üstlendiği “İstanbulla Bakmak” adlı sergi, Koç Üniversitesi’nde farklı disiplinlerde eğitim gören 14 öğrencinin çektiği 58 İstanbul fotoğrafından oluşuyor.

İstanbul’u izleyen, İstanbul’dan geçen, İstanbul’a görünmeyen ve İstanbul’da bekleyen zamanların izini süren “İstanbulla Bakmak”; Altuğ Bayram, Arzu Günay, Aslı Kuzu, Cem Kurt, Deniz Yıldız, Dilara Arısoy, Ecem Demirli, Ekin Göksel, Fırat Er, Gizem Özkan, Gökseli Cengiz, Kübra Işıklı, Onur Gürkan, Şahin Top’un eserlerine yer veriyor. Sergi kapsamında ayrıca, bir workshop düzenlenerek, Koç Üniversitesi öğrencilerinin bilgi ve deneyimlerini ENKA Okulları öğrencileri ile paylaşmaları sağlanacak.

Hep görmeye alıştığımız, tektipleştirilmiş ve popüler kültürün klişe İstanbul görüntülerinden uzak ve sergiye işleriyle katılan genç fotoğrafçıların, kendilerine ait İstanbul’larının üzerinden bir iç-okuma, içe bakma, iç-seyir denemesi olan “İstanbulla Bakmak” sergisi; 22 Kasım – 18 Aralık 2011 tarihleri arasında ENKA Okulları Dr. Clinton Vickers Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT