İtalya, Meksika ve Türkiye Sanatılarının Buluşması

Tarihler: 05 Ekim 2011 Çarşamba ~ 12 Ekim 2011 Çarşamba

Yer: Harbiye Askeri Müze

Adres: Harbiye Mah. Cumhuriyet Caddesi, İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 224 96 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2011 ~ Eki 12, 2011

İstanbul’ da Sanat Şoleni

3 Ülke - 35 Sanatçı – 75 Eser

18 Meksikalı - 8 İtalyan ve 9 Türk Sanatçı Bir Sergide !

Toplam 35 sanatçı, sanatı yaymak, sanatçılar arasında dostluk kurmak, fikir alışverişi yapmak, (özellikle bianel sırasında) yabancı sanatçıların diğer sanatçılar ile etkileşimi sağlamak ve sanatta yeni ufuklar açmak amacı ile bir araya geliyorlar.

Buluşma, Heykeltıraş Şermin Güner tarafından gerçekleştiriliyor. Sanatçı, geçen yıl ülkemizde 6 ülkeden 37 sanatçının katıldığı organizasyonu da üstlenmişti.

Sergiye, ülkelerinde ve kendi alanlarında olağanüstü sanat eserlerine imza atan İtalyan ve Meksikalı sanatçılar yanı sıra, ülkemizden Ayten Yetiş Doğu, Reyhan Gürses, Mürüvvet Eser Sarı, Ayşe Özalp, Ziyad Sultanov, S. Nazan Havuş, Serdar Gürses, Haydar Şendur Cankutan ile resim - heykel sanatçısı Şermin Güner adlı sanatçılarımız katılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT