İzmir Coffee Festival 2.gün

Tarihler: 15 Ekim 2016 Cumartesi ~ 15 Ekim 2016 Cumartesi 15 Ekim 2016 12:00

Yer: İzmir Arena

Ücret: 2. İndirimli Dönem - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: 1649 Sok. No:107 Turan Bayraklı İzmir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2016 ~ Eki 15, 2016
İzmir'de ilki ve Türkiye’de en büyüğü gerçekleşecek olan İzmir Coffee Festival'de kahve ve deniz kokusu   14-15-16 Ekim 2016 tarihinde İzmir’in gözde mekanı olan İzmir Arena’da birbirine karışacak.

Festival, kahveye dair aklınıza gelen veya gelmeyen herşeyi barındırıyor.İzmir’in; denizi, keyifi, modernliği, güzel kızları, yakışıklı erkekleri, eşsiz mutfağı, sanatı,modası, konforu, dansçıları, sporcuları, manzarası ve çok daha fazlası bu festivalde olacak.Yani İzmir ’de İzmir gibi bir festival yapılacak.3 gün süresince, öğlen 12:00’den gece 24:00’e kadar sürecek olan, kahve ve kahve severlerin festivali de diyebileceğimiz bu etkinlikte;

*Deniz kenarında alışık olduğunuz rahatlıkta (1500 kişilik deniz kenarı oturma düzeni)birbirinden leziz kahveleri tadabilir ve mükemmel atıştırmalık lezzetler ile kahvenizi taçlandırabilirsiniz.
*Kahve konusunda önemli isimlerden öğreneceğiniz bilgiler sonrasında tam bir kahve tutkunuolacaksınız
*Workshoplarda kahve demleme yöntemlerini öğrenip, kendi kahvenizi demleyip içecek veiçmek ile kalmayıp, “sana kahve demlemek istiyorum” cümleleri kuracaksınız
*Söyleşilerde kahve sektörünü tanıyabilir ve hatta ilerleyen zamanlarda bu sektör içinde yeralmak isteyebilirsiniz
*Kahve konusunda marifetli, bilgili, eğlenceli ve dünyaca ünlü, uzman baristalar ile tanışıp,çalışmalarını yakından izleyebilirsiniz.. (Belki de özel tariflerini ve yöntemlerini sizlerle paylaşırlar..)
*Birbirinden farklı ve renkli atölye çalışmalarına katılabilir, kahve pişirme yöntemlerinin püfnoktaları veya latte art hakkında bilgi sahibi olurken mükemmel lezzetler nas ıl sunulur onları daöğrenebilirsiniz.
*Konserlerde bağıra çağıra şarkı söyleyebilirsiniz ,tabi blues , jazz ve soft rock seviyorsanız :)
*Sanat festivalin her alanında; resim, heykel, fotoğraf sergileri sürprizler ile dolu.*Hem Yetişkinler, hem de çocuklar için haz ırlanan oyun ve eğlence alanı ile, festivali festivalyapan ana unsurları da atlamış değiliz..
*Bu kadar enerji harcadıktan sonra tabi ki de, çok düzenli ve seçenekli yemek alanımızda,enerjinizi tazeleyebilirsiniz. Çünkü etkinlik daha devam ediyor 
*Bu unutulmaz festivalin hat ıralarını daha somut bir şekilde hatırlamak için, yine çok alternatifli, çoğunluğu butik üretim olan, özel alanlarımızda alışveriş yapabilirsiniz
*Kahve çekirdeği üreticileri, Değirmen firmaları, roasterlar, Pasta (Bakery) firmaları,Geleneksel Türk kahvecileri, Coffee shoplar, Kahve zincirleri , 3rd wave cafeler , Kahve makinas ıihracat ve ithalatçıları, kahve ve kafelerin, yan ve destek ürün markaları ile tanışabilir, bu markaların ürünleri ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Not: Daha rahat ulaşım sağlayabilmeniz için, servislerle metro ve Karşıyaka İskele’ye ring seferleri yapılacaktır.

İzmir körfezinin muhteşem manzarası eşliğinde, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız...

Sizleri İzmir gibi bir festivale çağırıyoruz!

Bilete dahil hizmetler

- İkramlar, Tadımlar
- Cuppingler
- Konser ve müzik dinletileri
- Söyleşiler
- Workshoplar
- Sergi alanları
- Çocuk oyun alanları
- Yetişkin oyun alanlar 
- Close up gösteriler
- Spor etkinlikleri
- Dans gösterileri
- Latte show gösterileri
- Yarışmalar ve süpriz hediyeler
- Sokak sanatları Gösterileri
- Metro-Karşıyaka İskele Servis

-Etkinlik saat 12:00- 24:00 arasında gerçekleşecektir.-kombine biletler 14-15-16 Ekim tarihlerindeki 3.gün etkinlikleri için geçerlidir.-Kayıp biletler için işlem yapılmayacaktır.-Biletinizi yanınızda bulundurmayı unutmayınız-Belirtilen bilet fiyatları ön satış fiyatıdır.-Organizatör bilet fiyatlarında değişklik yapma hakkını saklı tutar.-Festival'de 0-10 yaş ücretsizdir.-Erken Dönem fiyatında son gün 20 Ağustos 2016'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT