Jeditürk Günlüklerimiz

Jeditürk Günlüklerimiz

Tarihler: 25 Mayıs 2018 Cuma ~ 23 Haziran 2018 Cumartesi

Yer: Proflio Avm

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2018 ~ Haz 23, 2018

Jeditürk 1997 yılından bu yana Star Wars sevgisini paylaştığımız ve ülkemizde internetin yaygınlaşması ile bir araya gelmiş kar amacı gütmeyen bir hayran gurubu olarak kuruldu.

Amacımız Star Wars sevgisini her boyutuyla etkinlikler ve özel gösterimler ile bir araya gelerek bizler gibi her yaştan hayranlarla paylaşmak. İlk etkinliğimiz 12 kişilik bir grup olarak bir araya gelmemiz 2001 yılındaydı. Sonrasında daha sık. Bir araya gelerek toplantılar organize ettik. 2005 yılında ilk büyük organizasyonumuzu yaptık, 5 salonda birden Revenge of the Sith filmini yaklaşık 800 kişi birlikte izledik. 2008 yılında Clone Wars galası ve sonrasında 2015 yılından günümüze her yeni Star Wars filmi için özel gösterimler ve öncesinde Bilgi Yarışması, Kostüm Yarışması ve geçtiğimiz aralık ayında Lucasfilm USA onayıyla bir sanat projesi hazırlayarak sergi açtık.

Ülkemizdeki Star Wars hayranı sanatçılar ile gerçekleştirdiğimiz JEDITURK GÜNLÜKLERİ sergimizin ikincisini 25 Mayıs 2018 tarihinde Profilo AVM içerisinde yer alan CinemaPink Sergi Salonunda açıyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT