Julian Beever - 3 Boyutlu Sokak Resmi

Tarihler: 31 Mayıs 2011 Salı ~ 04 Haziran 2011 Cumartesi

Yer: Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi

Adres: Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 284 63 63

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2011 ~ Haz 4, 2011

Dünyanın önemli şehirlerinde kaldırımlara yaptığı üç boyutlu resimleri internette bir fenomene dönüşen “Kaldırım Picasso’su” lakaplı Julian Beever, Volkswagen Ticari Araç’ın yeni pick-up modelini çizmek için İstanbul’a geliyor!

Dünyanın en ünlü sokak sanatçısı İngiliz ressam Julian Beever, kaldırımlara çizdiği ve bakanı içine çeken üç boyutlu resimler ile internette büyük bir çılgınlık yarattı. Beever’ın dünyanın önde gelen kentlerinde sadece tebeşir kullanarak gerçekleştirdiği çizimler, internet üzerinden milyonlarca kişi tarafından paylaşılıyor. Bu, onu ismi bilinmese de dünyanın en çok tanınan sanatçıları arasına sokuyor.

Çizim Facebook’tan da İzlenebilecek

Lakabı Kaldırım Picasso’su olan Julian Beever, 31 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında Volkswagen Ticari Araç’ın yeni pick-up modeli Amarok’un tanıtımı için İstanbul Nişantaşı’nda 3 boyutlu dev bir çalışma gerçekleştirecek. İlk kez bir otomobil markası için Türkiye’ye gelecek olan Beever, İstanbul ve insanlarının kendisine ilham verdiğini, eserinde de İstanbul’dan temalar kullanacağını söyledi.

Beever’ın 4 gün sürecek çalışması halka açık olacak ve İstanbullular bu ilginç resmin tüm yapım aşamasını izleyebilecek. Julian Beever’ın çizimi aşama aşama Volkswagen Ticari Araç’ın Facebook sayfasında da paylaşılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT