Julian Khol Sergisi

Tarihler: 11 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 30 Haziran 2011 Perşembe

Yer: Avusturya Kültür Ofisi

Adres: Köybaşı Cad 44 - Yeniköy İstanbul İstanbul

Telefon: 0212 363 84 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2011 ~ Haz 30, 2011

Julian Khol dokunaklı renkleri ve çizgileri ile Avusturya sanat camiasının parlayan yıldızlarından. Uluslararası top modellik (Gaultier, Armani, Valentino) kariyerinden sonra Viyana Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Avusturya çağdaş sanatının duayeni sayılan Christian Attersee’nin ustalık sınıfına giren Khol ise şimdilerde eğitimine Düsseldorf Sanat Akademisi’nde Herbert Brandl’ın ustalık sınıfında devam etmektedir.

Julian Khol dokunaklılığı, bakış açısını ve dinamiği önemsemektedir. Spontane tuvale atılmış gibi gözükenler aslında yoğun bir hazırlığın ardından oluşmaktadır ve göreceli olarak anlaşılmaktadır. Eserleri, dokunaklı ve büyük ebatlarda olup içinde maskeler, peyzajlar ve hayvanları barındırmaktadır. Yeni eserlerinin ilk sergilenişi için sanatçı Julian Khol İstanbul’u seçti: Sergi Avusturya Kültür Ofisi Yeniköy Palas’ta hafta içi 11 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında gezilebilir.

Serginin vernissage’ı ve açılışı ise 10 Mayıs 2011 tarihinde saat 18:30’da Avusturya Dış İşleri Bakanı Spindelegger tarafından gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT