Kabuğunu Kıran Düş Öğrencilerinin Fotoğraf Sergisi

Tarihler: 14 Nisan 2009 Salı ~ 22 Nisan 2009 Çarşamba

Yer: Beyoğlu Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad No: 217 Tünel- Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2009 ~ Nis 22, 2009
KABUĞUNU KIRAN DÜŞ ÖĞRENCİLERİNİN FOTOĞRAF SERGİSİ
14-22 Nisan 2009 tarihlerinde Düşler Akademisi Fotoğraf Atölyesi öğrencilerinin “Kabuğu Kırmak” isimli fotoğraf sergisi Beyoğlu Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

2008 yılında başlayan ve ilk eğitim dönemini geride bırakan Düşler Akademisi 10 farklı atölyede sosyal dezavantajlıları ve engellileri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Akademi Fotoğraf Atölyesi’nin dönem sonu sergisinde, hayatın kendine göre zorluklar içerdiğine ama sanatın ve sanatçıların hiçbir zaman engel tanımadığına şahit olacaksınız. Engelli bir sanatçının sıradan bir gününün altında yatan yaşam savaşını ve varoluş çabasını tüm gerçekliği ile bu sergide görebileceksiniz.

“Kabuğu Kırmak” farklı engel gruplarından 6 engelli fotoğrafçının kendi özel hayatlarını anlattıkları olabildiğince sade ve gerçek hikâyelerden oluşuyor. Düşler Akademisi Fotoğraf Atölyesi eğitmenleri Korhan Karaoysal ve Aylin Dinçel’in belirttiği gibi fotoğraf sanatının teknik yönü değil gerçek üstü sanat yönü öz yaşam hikâyeleri ile fotoğraf severlerin karşısına çıkacak.

Görme engelli birinin fotoğraf çekebilmesi ama daha da ötesi bir sergi açmasının sıra dışı hikâyesi gibi denizyıldızlarının varoluş hikâyeleri Akademi atölyeleriyle yaratılmaya devam edecek çünkü: Sanat-çı Engel Tanımaz!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT