Kadıköy Sinemasında “SoMbahar” sergisi

Kadıköy Sinemasında “SoMbahar” sergisi

Tarihler: 01 Ekim 2019 Salı ~ 15 Ekim 2019 Salı 11.00 - 21.00

Yer: Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2019 ~ Eki 15, 2019

“SoMbahar” Karma Resim, Fotoğraf ve Exlibris Sergisi 1 Ekim Salı günü saat 18:00’de Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisinde açılacak. Erol Ünal, Esmeri Alev Ekebaş, Güler Gök, Nevim Kayaoğlu ve Nihal Güres’in katıldığı sergi Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi’nde 1-15 Ekim 2019 tarihleri arasında her gün saat 11.00 – 21.00 arası ziyaret edilebilecek. Marmaris Kalimerhaba Derneği İstanbul Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi etkinlikleri olanca hızı ile devam ediyor. Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisinde 15. Sergi olarak açılacak “SoMbahar” Karma Resim, Fotoğraf ve Exlibris Sergisi 16 Ekim’e kadar sürecek. 

SoMbahar Sergisinde Buluştular
• Yedi göbek İstanbullu, fotoğraf sanatçısı, kitapların efendisi Exlibris ustası Erol Ünal, 
• Eskişehir’de doğan Knidos’ta yaşayan Datça ile fotoğrafa sevdalı, engel tanımayan Esmeri Alev Ekebaş,
• Hititli medeniyetin beşiği Çorum tarihindeki izleri günümüze taşıyan ressam Güler Gök, 
• Dersim’li eşsiz güzellikte ve hırçınlıkta bir coğrafyada aşk sevgi ve barış güvercinleri uçurup tuvallere, şapkalara konduran  ressam Nevim Kayaoğlu, 
• Başkentli, yaratıcılığı ile Ankara bozkırından gökkuşağı çıkaran ressam Nihal Güres,   Kadıköy Sineması Fuaye Sanat Galerisi’nde 1-5 Ekim 2019 tarihleri arasında, her gün saat 11.00 – 21.00 arası ziyaret edebileceğiniz “SoMbahar” sergisinde buluştul

Nihal Güres’in İmza Günü
Nihal Gures “Ölünce de Kırmızı Ruj Sürüyor musunuz?” adlı yeni roman’ını serginin açılışında imzalayacak. “Bir bakımevinde başlayan ve bulutların üzerinde biten bu roman, acıklı bir yaşlılar dramı değil. Bu romanla, aşkın ve erotizmin kimi zaman büyüsüne kimi zaman esprisine kapılıyor sonra da şairlerin dizelerinde şahane aşk pastalarıyla sürüp gidiyorsunuz. Buruk bir tadı harika bir içtenlikle karıştırıp sunuyor size yazarımız… Bir Diva’nın ardından nemlenen gözlerle de bırakmıyor sizi.  Ta ki gezegenin ışıklaşan ruhlarından bir Diva, Zeus ile karşılaşana kadar…” Daha önce hiç böyle bir roman okumadınız. Gelecek Sergi Marmaristen
Kalimerhaba Derneği tarafından düzenlenen “Genç Sanat Günleri” ile genç sanatçıların mekân arayışına da destek veren Fuaye Sanat Galerisi bu programını yetenekli gençler için, süresiz olarak açık tutmaktadır. Kalimerhaba Derneğinin Turizm ve Sanat Programı etkinliklerinden biri olan, “2. Marmarİst "Karma Güzel Sanatlar Sergisi” 16 - 30 Ekim 2019 tarihleri arasında Marmarisli sanatçıların resimleri, fotoğrafları, kitapları ile açılacaktır. Sergi ayrıca tüm Marmaris sevdalısı sanatçıların yapıtlarına açık olacaktır.

Ayrıcaklı Bir Sinema
Yıl boyunca her gün yüzlerce kültür insanı ve sanatsever tarafından ziyaret edilen Fuaye Sanat Galerisinin yer aldığı Kadıköy Sineması; “Bir Başka Sinema” ayağında ödüllü festival filmleri gösteriyor,  Konser-Tiyatro-Dans-Talk Show  gösterileri ile İKSV-Sinematek ve daha bir çok prestijli kuruluşun kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

ÇYDD Derneğine Katkı
Kalimerhaba Derneği ve Fuaye Sanat Galerisi duyarlı sanatçılar tarafından bağışlanan birçok eseri “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği” Eğitim Programına destek amacı ile sunmakta ve bu eserler üzerlerinde özel bir etiket taşımaktadır. Bu eserlere sahip olmak ve toplumsal faydaya katkı koymak için İş Bankası Hesap No: 3640/643417 IBAN TR 780006-4000-0013-6400-6434-17 ÇYDD Marmaris Şubesi hesabına eser bedelini yatırarak alacağınız dekontu sergi ilgilisine vermeniz yeterli olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT